Μίσιτς: Έτσι άρχισαν όλα για τον Mr.Vertical (pics)

Ήταν 1 Σεπτεμβρίου όταν ο Φερέιρα τον έβαλε για πρώτη φορά βασικό στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο-Από τότε δεν βγήκε ποτέ και όλα μπήκαν στην τελική ευθεία για την αγορά των δικαιωμάτων από τη Σπόρτινγκ

Ο Γιόσιπ Μίσιτς έκλεισε αγωνιστικά το 2019 με ένα εντυπωσιακό σερί. Στη 1 Σεπτεμβρίου, ο Αμπέλ Φερέιρα τον έβαλε για πρώτη φορά βασικό στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, στη νίκη του Δικεφάλου με 2-1 για τη 2η αγωνιστική. Ο Μίσιτς δίνει μία ασίστ.

Από τότε δεν βγήκε ποτέ από την 11άδα. Ένα σερί 15 παιχνιδιών ως βασικός, παιχνίδια μάλιστα στα οποία δεν έγινε ούτε αλλαγή.

Είναι από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στον Δικέφαλο και όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία για την αγορά των δικαιωμάτων του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Με 5 γκολ και 5 ασίστ

Ένας χάφ που έχει έφεση στο δημιουργικό παιχνίδι (μετράει πέντε ασίστ μέχρι τώρα), ένας χάφ που έχει την ικανότητα να σκοράρει κιόλας. Η ικανότητα στις ασίστ έκανε τον ΠΑΟΚ να του δώσει το προσωνύμιο “Mr.Vertical” για το κάθετο ποδόσφαιρο που παίζει. Και μαζί με τις ασίστ τα πέντε γκολ στα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό, τον Αρη, τη Λαμία, τον ΟΦΗ και (το πιο πρόσφατο) με τον Ατρόμητο το οποίο πανηγύρισε με χαρακτηριστικό τρόπο (κεντρική φωτογραφία) για το νέο μέλος που περιμένει η οικογένειά του.

“Θέλω να μείνω”

Ένα από τα γκολ του Μίσιτς ήταν με τον ΟΦΗ, στις 9 Νοεμβρίου, στο παιχνίδι στην Κρήτη. Ήταν και το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports και στον Κωστή Μπότσαρη είχε πει ότι θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Ανάλογη και η διάθεση της διοίκησης από τότε και πλέον όλα τώρα έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Η μεταμόρφωση

Μετράει 15 σερί 90λεπτα. Η μεταμόρφωση προς το -εντυπωσιακά- καλύτερο είναι χαρακτηριστική από τη στιγμή που πέρασε το διάστημα της προσαρμογής και βρήκε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια.

Πριν από αυτά τα σερί 90λεπτα, στην αρχή της σεζόν μέτρησε πέντε παιχνίδια όλα ως αλλαγή. Και την προηγούμενη σεζόν (από τον χειμώνα και μετά που εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ) έκανε 10 παιχνίδια από τα οποία μόνο τα 3 ήταν ως βασικός και από αυτά μόνο το ένα ήταν 90λεπτο.

Δίδυμο με Μαουρίσιο

Κι όλα αυτά ενώ παίρνει παιχνίδια πλέον με σταθερό ρυθμό και ο Μαουρίσιο στην αγωνιστική επάνοδό του μετά τον τραυματισμό. Δίδυμο Μαουρίσιο-Μίσιτς σε έναν χώρο πάντα νευραλγικό για όλες τις ομάδες, όπως είναι αυτός της μεσαίας γραμμής. Αμφότεροι είναι σε πρώτο επίπεδο επιλογών για τον ΠΑΟΚ ως επιλογή συνεργασίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.