«Συμφωνία ΠΑΟΚ – Σπόρτινγκ για Μίσιτς»

Κάτι παραπάνω από προχωρημένες φαίνεται πως είναι οι επαφές του ΠΑΟΚ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Γιόζιπ Μίσιτς, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Κάτι παραπάνω από προχωρημένες φαίνεται πως είναι οι επαφές του ΠΑΟΚ με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Γιόζιπ Μίσιτς, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της “A Bola” ο Κροάτης χαφ, ο οποίος είναι εκ των διακριθέντων ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου» τη φετινή σεζόν, θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας και μετά το καλοκαίρι.

Και αυτό διότι ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα, με τους Θεσσαλονικείς να αναμένεται να καταβάλουν τη ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του.

«Ο μέσος, Γιόσιπ Μίσιτς, δε θα επιστρέψει στη Σπόρτινγκ, αφού ο σύλλογος της Λισσαβώνας έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την πώληση του, έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κροάτης είναι αναντικατάστατος στο κέντρο του ΠΑΟΚ κι έχει σκοράρει πέντε γκολ σε 18 παιχνίδια. Ο εκπρόσωπος του παίκτη θα βρεθεί στην Ελλάδα για να συζητήσει τις λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του παίκτη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Πορτογάλων. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.