H Λέτσε «φρέναρε» τη Γιουβέντους (video)

Οι «Τζαλορόσι» πήραν το 1-1 στην έδρα τους και υποχρέωσαν την πρωταθλήτρια Ιταλίας στη δεύτερη ισοπαλία τους στη Serie A.

Ακολουθώντας απαρέγκλιτα το τακτικό πλάνο της μέχρι τέλους, η Λέτσε πήρε ισοπαλία 1-1 από τη Γιουβέντους, δίνοντας την ευκαιρία στην Ίντερ να προσπεράσει τους «Μπιανκονέρι» στη βαθμολογία, εφόσον επικρατήσει της Πάρμα. 

Η Γιουβέντους πήγε στον ιταλικό Νότο δίχως τον Ρονάλντο, με τον Σάρι να κάνει rotation καθώς έπεται η 10η αγωνιστική μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί. 

Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό των γηπεδούχων, με τους οποίους ήταν βασικός ο Ταχτσίδης, οι πρωταθλήτες πήραν τα ηνία, έχοντας κατοχή που υπερέβη το 70%.

Το σύνολο του Σάρι είχε ένα εξαιρετικό διάστημα από το 20′ έως το 30′ με τους Ιγουαΐν και Ντιμπάλα να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες, τελικώς οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια δίχως σκορ.

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου η Γιουβέντους πήρε πέναλτι μέσω VAR για μαρκάρισμα του Πετριτσόνε επί του Πιάνιτς, στο 50′ ο Ντιμπάλα έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, ωστόσο έξι λεπτά αργότερα ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ της Λέτσε για χέρι του Ντε Λιχτ, με τον Μανκούζο να ισοφαρίζει.

Στο 62′ ο Μπερναρντέσκι έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 1-2, απέφυγε τον Γκαμπριέλ αλλά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. 

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης η Γιουβέντους έχασε ευκαιρίες με τον Ιγουαΐν και τον Ντιμπάλα, τελικώς το 1-1 δεν άλλαξε, με τους πρωταθλητές να μην νικούν για πρώτη φορά από τα μέσα Σεπτεμβρίου όταν και είχαν φέρει ισοπαλία 0-0 στη Φλωρεντία.

Serie Α, 9η αγωνιστική

Λέτσε-Γιουβέντους 1-1

«Κομουνάλε Βία ντελ Μάρε», Λέτσε

Διαιτητής: Πάολο Βαλέρι

Κίτρινες κάρτες: Καλντερόνι 13’, Ροσετίνι 18’, Μανκόζου 75’, Λαπαντούλα 75’ – Μπερναρνέσκι 79’
Κόκκινες κάρτες: –

Λέτσε (4-3-1-2): Γκαμπριέλ – Μεκαριέλο (72’ Ρίσπολι), Ροσετίνι, Λουτσόνι, Καλντερόνι – Μάιερ (58’ Ταμπανέλι), Ταχτσίδης, Πετριτσόνε – Μανκόζου – Φαρίας (46’ Λαπαντούλα), Μπαμπακάρ

Προπονητής: Μανουέλ Κόπολα (τιμωρημένος ο Φάμπιο Λιβεράνι)

Γιουβέντους (4-3-1-2): Σέζνι – Ντανίλο (58’ Κουαδράδο), Μπονούτσι (αρχ.), Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο – Πιάνιτς (67’ Κεντίρα), Μπεντακούρ, Τζαν (72’ Ραμπιό) – Μπερναρντέσκι – Ντιμπάλα, Ιγουαΐν

Προπονητής: Μαουρίτσιο Σάρι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.