Ο θρίαμβος δείχνει το δρόμο

Δύσκολα θα αλλάξει -έστω και σε μικρό βαθμό- η ενδεκάδα του Άρη στην Τούμπα σε σχέση με αυτή στο ντέρμπι που προηγήθηκε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό

Αν και απομένουν δύο ημέρες μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (22/9), όλα δείχνουν ότι η ενδεκάδα του Άρη για την αναμέτρηση αυτή έχει ήδη κλειδώσει. Ο θρίαμβος στο ντέρμπι που προηγήθηκε, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, δείχνει το δρόμο στην τεχνική ηγεσία των “κίτρινων”, που σημαίνει ότι δύσκολα θα γίνουν αλλαγές, έστω και σε μικρό βαθμό.
Ειδικά στο χώρος της άμυνας και σε αυτόν των αμυντικών μέσων, όλα τα πρόσωπα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να είναι ακριβώς τα ίδια. Δηλαδή, όπως έγινε και απέναντι στους “πράσινους”, ο Κουέστα θα είναι ο τερματοφύλακας, οι Βέλεθ και Ροζ στο κέντρο της άμυνας, ο Σούντγκρεν δεξιά κι ο Κόρχουτ αριστερά, με τους Σάσα και Ματίγια σε ρόλο αμυντικών μέσων.
Σε ό,τι αφορά στη μεσοεπιθετική τετράδα, οι Ντιγκινί και Φετφατζίδης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι παρόντες ως βασικοί στην αναμέτρηση με τους “ασπρόμαυρους” κι ο Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης. Η μοναδική σκέψη για διαφοροποίηση είναι να μην ξεκινήσει ο Γκάμα και να αγωνιστεί αργότερα, στη διάρκεια του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση ένας εκ των Μαντσίνι ή Μαρτίνεθ αναμένεται να ξεκινήσει. Πάντως, δεν αποκλείεται ο Απόστολος Τερζής να εμπιστευτεί τον Γκάμα, τώρα που έχει πιάσει αγωνιστικό ρυθμό και να μην κάνει αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.