Σούντγκρεν: “Το 100% για τη νίκη!” (video)

Ο Σουηδός αμυντικός του Άρη επεσήμανε, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA, τι πρέπει να κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, για να επικρατήσουν στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε σήμερα (13/9) στην κάμερα της NOVA ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, μιλώντας για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Σουηδός αμυντικός του Άρη ετοιμάζεται για το πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα και δείχνει να ανυπομονεί γι’ αυτό, όπως και για την πρώτη νίκη της ομάδας του.
Απαντώντας στους Γιάννη Πάγκο και Θωμά Μίχο για το πώς είναι ο ίδιος, αλλά και η ομάδα εν όψει του ντέρμπι, τόνισε: «Νιώθω πολύ καλά, έτοιμος για το ερχόμενο παιχνίδι. Η διακοπή μας έκανε καλό. Επέστρεψαν και παίκτες που είχαν προβλήματα, οπότε είμαστε πλέον καλύτερα. Παράδειγμα ο Γκάμα, που μπορεί να μας πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν, οπότε το διάστημα αυτό της διακοπής ήταν χρήσιμο για εμάς».
Για την επιστροφή του Μπρούνο Γκάμα, είπε πιο συγκεκριμένα: «Έχει μεγάλη ποιότητα και μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρίσματα και μπορούμε εύκολα να συνεννοηθούμε στο γήπεδο».
Για το πώς περιμένει το πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα είπε: «Έχω αγωνία για το πρώτο μου ντέρμπι στην Ελλάδα! Περιμένω σπουδαία ατμόσφαιρα. Κατάλαβα ότι ο κόσμος της ομάδας περιμένει αυτά τα παιχνίδια και θέλει νίκες».
Όσο για τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλά αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες, λοιπόν, θέλουμε τη νίκη. Θα μετρήσει η θέληση. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.