Μεϊγουέδερ vs Πακιάο στις 2 Μαΐου!

Έπειτα από πέντε χρόνια διαπραγματεύσεων, Φλόιντ Μεϊγουέδερ και Μάνι Πακιάο συμφώνησαν και στις 2 Μαΐου θα είναι οι πρωταγωνιστές στον πιο ακριβό αγώνα στην ιστορία του μποξ!

Έπειτα από πέντε χρόνια διαπραγματεύσεων, Φλόιντ Μεϊγουέδερ και Μάνι Πακιάο συμφώνησαν και στις 2 Μαΐου θα είναι οι πρωταγωνιστές στον πιο ακριβό αγώνα στην ιστορία του μποξ!


Οι δύο αθλητές διαπραγματεύονταν επί χρόνια μία μεταξύ τους μονομαχία και τελικά ο Μεϊγουέδερ ήταν αυτός που ανακοίνωσε τη συμφωνία, ποστάροντας στα social media το συμβόλαιο για τον αγώνα που θα γίνει στο MGM Grand του Λας Βέγκας και θα αποφέρει στους «μονομάχους» συνολικά 250 εκατ. δολάρια, με το 60% να πηγαίνει στον Αμερικανό και το υπόλοιπο στον Φιλιππινέζο.


«Αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος έφτασε. Μεϊγουέδερ vs Πακιάο στις 2 Μαΐου του 2015, η συμφωνία τελείωσε. Είχα υποσχεθεί στους οπαδούς πως θα το τελειώναμε και τελικά έγινε. Θα γράψουμε ιστορία στις 2 Μαΐου. Μην το χάσετε!», ανάφερε ο Μεϊγουέδερ.


Όπως τονίζουν αμερικανικά ΜΜΕ, τρία λεπτά μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, έγινε ήδη sold out στο MGM Grand, ενώ το συμβόλαιο ανάμεσα στους δύο μποξέρ προβλέπει και τη διεξαγωγή ρεβάνς το φθινόπωρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.