Nabilla Benattia: το…κακό κορίτσι!

Και όμως είναι και του σαλονιού και του λιμανιού!

Το 2011 στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου που γίνεται στη Γενεύη η Peugeot, το καλύτερο μοντέλο που είχε να παρουσιάσει δεν προερχόταν από τα εργοστάσια της, αλλά από το εκθεσιακό της περίπτερο. Η 19χρονη τότε Nabilla Benattia ανακυρήχθηκε Miss Salon, τίτλος που απονέμεται στις αιθέριες υπάρξεις που κοσμούν τα stands των εταιρειών. Εκεί όμως που εκτινάχθηκε η δημοτικότητά της, ήταν όταν λίγο αργότερα λαμβάνοντας μέρος σε ένα reality παιχνίδι, είπε μια ατάκα η οποία έγινε viral στη Γαλλία. Η ατάκα της χρησιμοποιήθηκε σε διαφημίσεις, αλλά και δημιούργησε μια σειρά απο video παρωδίες στο YouTube. Η viral ατάκα ήταν: “Γειά, δηλαδή κάτι σαν γειά”. Εντάξει, σε εμάς ίσως δε λέει κάτι, αλλά εκεί στη Γαλλία τους άρεσε! 
Η Nabilla όμως παρά το νεαρό της ηλικίας της υπήρξε bad girl, με αποτέλεσμα να κάτσει στην ψειρού για ένα μήνα, για μια ιστορία με πλαστά διαβατήρια και τραπεζική απάτη. Τη δουλειά την είχε κάνει μαζί με 3 Κογκολέζους!!!!   
Αυτά το 2009. Μια 5ετία αργότερα την μπουζουριάζουν εκ νέου για σωματικές βλάβες με μαχαίρι! (Μάλλον είναι γονιδιακό το θέμα. αφού έχει Ιταλο-Αλγερινές ρίζες). Αυτός που τις “άρπαξε” ήταν ο γκόμενος της. Προφυλακίστηκε για κάμποσες εβδομάδες και το 2016 ήταν να ξαναμπεί στη ψειρού για 6 μήνες, αλλά τελικά ο γκόμενος της Thomas Vergara απέσυρε τις κατηγορίες. Ε, ναι ρε Thomas, κρίμα το κορίτσι! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.