Σάλκε-Άιντραχτ 2-2: Ο Πόλτερ το φιλί της ζωής (hls)

Ο Σεμπάστιαν Πόλτερ, που πέρασε ως αλλαγή στο 77ο, σκόραρε στο 85ο ισοφαρίζοντας για τη Σάλκε στον εντός έδρας αγώνα της σήμερα (20/5) με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και διατηρώντας τις ελπίδες της για παραμονή στην Μπουντεσλίγκα

Ένα γκολ, που μπορεί να σώσει την κατηγορία για τη Σάλκε, πέτυχε σήμερα (20/5) ο Σεμπάστιαν Πόλτερ στο Φέλτινς Αρένα κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο επιθετικός της ομάδας του Γκελζενκίρχεν πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 77ο και στο 85ο με προβολή ισοφάρισε σε 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Με τον βαθμό αυτό, οι “μπλε” διατηρούν τις ελπίδες τους για παραμονή στην Μπουντεσλίγκα.

Στο παιχνίδι, που ήταν στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας της Γερμανίας, η Σάλκε ήταν πιο πιεστική σε όλη τη διάρκειά του. Ζητούσε το τρίποντο, για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, όμως, λίγο έλειψε να βρεθεί στο καναβάτσο από την επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις Άιντραχτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον δικό τους λόγο να θέλουν τη νίκη, που ήταν να πιάσουν θέση για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν στον αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Τερόντ σκόραρε κι έκανε το 1-0. Η χαρά κράτησε μόλις είκοσι λεπτά, όμως, αφού στο 21ο ο Καμαντά έφερε το σκορ στα ίσα, κάνοντας το 1-1. Το άγχος έγινε ακόμη μεγαλύτερο για τους “μπλε” στο 59ο, όταν ο Τούτα έκανε το 1-2, γυρνώντας το σκορ υπέρ της Άιντραχτ. Με υπομονή κι επιμονή, η Σάλκε έφτασε τελικώς στην ισοφάριση με τον Πόλτερ στο 85ο.

Η χαρά για τους “μπλε” θα ήταν μεγαλύτερη, αν η Μπόχουμ δεν έπαιρνε το βαθμό της ισοπαλίας στον δικό της αγώνα, εκτός έδρας, με τη Χέρτα Βερολίνου (1-1) -και μάλιστα με γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης. Πλέον, στη βαθμολογία η Μπόχουμ είναι στους 32 βαθμούς, στη 15η θέση, η Σάλκε στους 31 βαθμούς, στη 16η θέση, και η Στουτγάρδη στους 29 βαθμούς, στη 17η θέση, αλλά με αγώνα λιγότερο (παίζει αύριο εκτός, με αντίπαλο τη Μάιντς). Η Σάλκε για να αποφύγει οποιαδήποτε περιπέτεια υποβιβασμού πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσει εκτός έδρας τη Λειψία και να ελπίζει σε στραβοπάτημα της Μπόχουμ κόντρα στη Λεβερκούζεν εντός έδρας και στραβοπάτημα της Στουτγάρδης είτε αύριο ή/και την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Χοφενχάιμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.