Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν 2-3: Με τριάδα φωτιά στην επίθεση (hls)


Ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια έκανε η Λεβερκούζεν στο Μπουρούσια Παρκ και πήρε μία πιο εύκολη, απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-3, νίκη επί της Γκλάντμπαχ.

Οι “ασπιρίνες’ θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και 4 και 5 γκολ έχουντας σε εκπληκτική βραδιά τους Φριμπόνγκ, Αντλί και Ντιαμπί, που στις αντεπιθέσεις ταλαιπωρούσαν πάρα πολύ της άμυνα των γυπαιδούχων.

Το 1-0 έγινε στο 21ο λεπτό με τον Μπέικερ, ύστερα από το σουτ στο δοκάρι του Χλότζεκ, 5 λεπτά αργότερα ο Φριμπόνγκ σε μία ακόμα κούρσα είδε τον Όμλιν να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση για να κρατήσει το 1-0, στο 42′ η Λεβερκούζεν με τον Φριμπόνγκ σκοράρει αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ, γκολ που θα έρθει τελικά ένα λεπτό αργότερα με τον Αντλί για το 2-0.

Νίκη… θρίλερ στο φινάλε

Για ένα πεντάλεπτο στην αρχή του δευτέρου μέρους η Γκλάντμπαχ κάνει ότι μπορεί για να μειώσει στο σκορ, αλλά ο Χραντέσκι είχε άλλη γνώμη κάνοντας σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το 2-0.

Πάνω που πίεζε για το 2-1 η Γκλάντμπαχ είδε τον Αμίρι που είχε μπει ένα λεπτό μόλις στο ματς, να σκοράρει στο 67′ για να κάνει το 3-0 για την Λεβραρκούζεν.

Η Γκλάντμπαχ με τον Στίντλ σκόραρε στο 82ο λεπτό κάνοντας το 3-1 και στο 93ο με απίθανο σουτ το 3-2 που έφερε πίεση στην Λεβερκούζεν αφού έμεναν ακόμη δύο λεπτά για την ανατροπή.

Ανατροπή που δεν ήρθε και η Λεβερκούζεν πήρε μία σπουδαία και δίκαιη νίκη πραγματποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.