Ατρόμητος – Ολυμπιακός 2-2: “Ομορφιές” στο Περιστέρι, πρόκριση Πειραιωτών (hls)

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την ισοπαλία 2-2 στο Περιστέρι.

O Ολυμπιακός προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την ισοπαλία 2-2 στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο και με “προίκα” το 4-1 του Φαλήρου. Σκόρερ οι Τζοβάρας (8′), Σισέ (38′), Μαρσέλο (45+1′), Κωτσόπουλος (46′). Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει τον Άρη στους “8”.

Πως ξεκίνησαν

Ο Κρις Κόουλμαν προχώρησε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και προτίμησε την εξής ενδεκάδα: Γιαννιώτης, Πομώνης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου, Οικονομίδης, Φριτζόνσον, Τζοβάρας, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Ο Μίτσελ προτίμησε να παρατάξει μια ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, θέλοντας να προφυλάξει βασικές μονάδες εν όψει της συνέχειας, αλλά και να δώσει χρόνο σε παίκτες που έχουν μείνει εκτός rotation και μπορούν να προσφέρουν μέσα στη σεζόν. Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ανδρούτσος, Μαρσέλο, Κασάμι, Σαμασέκου, Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Ανοικτό παιχνίδι, ημίχρονο που τα είχε… όλα!

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά και οι ποδοσφαιριστές παρήγαγαν αρκετές φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες. Μόλις στο δεύτερο λεπτό λάθος στη μεσαία γραμμή απ΄τον Ατρόμητο, ο Μασούρας κέρδισε την μπάλα έξω απ’ την περιοχή και σούταρε, ο Γιαννιώτης μπλόκαρε! Στο 8ο λεπτό ήρθε το γκολ. Ο Οικονομίδης έβγαλε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και ο 22χρονος Τζοβάρας, αφού έκανε κοντρόλ, τελείωσε εύστοχα τη φάση! Δεύτερο γκολ στη σεζόν για τον Τζοβάρα. Το προηγούμενο ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα (ομάδα στην οποία έχει ανδρωθεί).

Γιαννιώτης “on fire”

Σε καλή κατάσταση βρέθηκε ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος σταμάτησε σε αρκετές περιπτώσεις τους παίκτες των Πειραιωτών. Στο 13΄ο Μπουχαλάκης γέμισε και ο Μασούρας κατέβασε εκπληκτικά την μπάλα με το δεξί, για να σουτάρει με το αριστερό. Σε κόρνερ έδιωξε ο Γιαννιώτης! Δύο λεπτά αργότερα ο Κασάμι βρήκε χώρο έξω απ’ την περιοχή και σούταρε, ο Γιαννιώτης και πάλι απέκρουσε! Στη συνέχεια της φάσης οφσάιντ ο Γκάρι Ροντρίγκες.

“Εσφιξε τη θηλειά” ο Ολυμπιακός

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά για το γκολ και σταδιακά έφτασαν στον στόχο τους. Στο 35′ μετά από φάση διαρκείας ύστερα απ΄ την εκτέλεση κόρνερ του Ανδρούτσου, ο Ελ Αραμπί πασάρει στον Κασάμι, ο οποίος σκόραρε από θέση οφσάιντ! Δύο λεπτά αργότερα ο Μπουχαλάκης έψαξε με μακρινή μπαλιά τον Ελ Αραμπί, ο οποίος αφού “΄χορεψε” την άμυνα του Ατρόμητου, πάσαρε για τον Μασούρα ο οποίος σούταρε σε πρώτο χρόνο, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ! Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 1-1 στο 38′. Το “1-2” Ελ Αραμπί με Γκάρι, ο δεύτερος γύρισε έξυπνα στην περιοχή, ο Γιαννιώτης βρήκε λίγο την μπάλα και άθελα του τη “σέρβιρε” στον Παπέ Σισέ, ο οποίος με δυνατό σουτ ισοφάρισε 1-1!

Στο 43′ ο Ελ Αραμπί πέρασε έξυπνα για τον Μασούρα κι εκείνος απευθείας για τον Κασάμι, ο οποίος αστόχησε από καλή θέση! Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Μαρσέλο γέμισε, ο Στρούγγης έδιωξε και ο Μασούρας σούταρε δυνατά, αλλά άστοχα!

Siuuuuuu” στο Περιστέρι!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπουχαλάκης σένταρε διαγώνια και ο Μαρσέλο πρόλαβε την μπάλα με μια “full stretch” προβολή και έγραψε το 1-2! Ο Βραζιλιάνος πανηγύρισε αλά Κριστιάνο! Ο Μαρσέλο είχε πετύχει δύο πανέμορφα γκολ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Φάληρο και συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο απόψε!

Κινήσεις Κόουλμαν και ισοφάριση!

Ο Κρις Κόουλμαν προχώρησε σε τακτική αλλαγή αποσύροντας τον Ροτάριου, για να δώσει ευκαιρία στον Ρομπάιγ. Μάλιστα ο Γάλλος συμμετείχε ενεργά στο γκολ ισοφάρισης του Ατρόμητου στο 46′. Ο Ρομπάιγ σέντραρε από δεξιά, η μπάλα απομακρύνθηκε απ’ την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά ο Κωτσόπουλος αφού έκανε το κοντρόλ με το αριστερό, τελείωσε τη φάση περίτεχνα με το δεξί για το 2-2!

Ο Μασούρας έμεινε με το… παράπονο!

Ο Γιώργος Μασούρας δεν κατάφερε να κερδίσει τον καλό του φίλο Ανδρέα Γιαννιώτη, χάνοντας την τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο 61′. Ο Μασούρας πλάσαρε τον Γιαννιώτη, αλλα ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου τον σταμάτησε και πάλι! Λίγο αργότερα ο Γκάρι Ροντρίγκες αποχώρησε, ο Βρουσάι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό του στις 21 Δεκεμβριου. Στο 71′ ο Αθανασίου έξω, ο Ντε Μποκ μέσα. Ένα λεπτό αργότερα ο Μασούρας αποχώρησε, ο Ουί Τζο στο ματς! Στο 78′ ο Ελ Αραμπί έδωσε τη θέση του στον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος επέστρεψε μετά από πολύμηνο τραυματισμό.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση μέσα από ένα γεμάτο ματς απέναντι στον Ατρόμητο.

Σκόρερ: 8’ Τζοβάρας, 51’ Κωτσόπουλος – 38’ Σισέ, 45+1 Μαρσέλο

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης-Πομόνης (72’ Κεσχρίντα), Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου (72’ Ντε Μπο)-Οικονομίδης, Φριτζόνσον (72’ Έργλινγκμαρκ), Τζοβάρας-Ροτάριου (46’ Ρομπάιγ), Κωτσόπουλος, Τζαβίδας (78’ Κιάρτασον)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης-Ανδρούτσος, Ρέτσος, Σισέ, Μαρσέλο-Σαμασέκου, Μπουχαλάκης, Κασάμι – Γκάρι (67’ Βρουσάι), Μασούρας (72’ Ουί Τζο), Ελ Αραμπί (78’ Βαλμπουενά).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.