Σκαλόνι: «Είμαστε έτοιμοι για την Κροατία»

Το μήνυμα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αργεντινής πριν τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Η Αργεντινή προετοιμάζεται για να διεκδικήσει την Τρίτη (13/12, 21:00) στη Λουσάιλ απέναντι στην Κροατία, την επιστροφή της στο ίδιο γήπεδο -Lusail Iconic Stadium- την Κυριακή (18/12) για τον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ.

«Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια από τις λεγόμενες πραγματικά ομάδες. Παίζουν όπως είναι, ένα μεγάλο γκρουπ και μια μεγάλη ομάδα. Ο όποιες συγκρίσεις με το άλλο Μουντιάλ δεν χρησιμεύουν. Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Η Κροατία δίνει την αίσθηση ομάδας και αυτό είναι που πραγματικά έχει σημασία», είπε ο Λιονέλ Σκαλόνι, μιλώντας τη Δευτέρα (12/12) στους δημοσιογράφους εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.

«Ο Λιονέλ ήταν πάντα έτσι»

Μίλησε όμως –ξανά- και για τον προημιτελικό με την Ολλανδία: «Το παιχνίδι παίχτηκε όπως έπρεπε να παιχθεί. Και από τις δύο ομάδες. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να αμυνθείς, άλλες για να επιτεθείς. Μπορεί να γίνει δύσκολο όπως τις προάλλες με λογομαχίες. Ξέρουμε πώς να χάνουμε και ξέρουμε πώς να κερδίζουμε. Χάσαμε από την Σαουδική Αραβία και πήγαμε ήσυχα στο ξενοδοχείο. Κερδίσαμε στο “Μαρακανά” και υπήρξε η πιο όμορφη εικόνα με τον Νεϊμάρ. Διώξτε αυτήν την ιδέα γιατί δεν είμαστε έτσι. Ο Λιονέλ ήταν πάντα έτσι. Είναι νικητής και έχει μια περηφάνια και μια επιθυμία να συνεχίσει να παίζει τη μπάλα που θέλει».

«Έτοιμοι Ντε Πολ και Ντι Μαρία»

«Ντε Πολ και Ντι Μαρία; Σήμερα θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πώς είναι όλοι σωματικά. Καταρχήν είναι όλοι διαθέσιμοι. Θα δούμε πόσα λεπτά θα έχει ο καθένας, αλλά είναι όλοι σε φόρμα. Δεν υπάρχει καλύτερη ξεκούραση από τη νίκη, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να πάμε στα ημιτελικά, είμαστε καλά, είμαστε πλήρεις», πρόσθεσε.

«Είναι χαρά να βλέπεις τον Μόντριτς στο γήπεδο»

Σχετικά με τον Λούκα Μόντριτς, τόνισε: «Είναι χαρά να είσαι στο γήπεδο και να τον βλέπεις να παίζει, είναι παράδειγμα για πολλούς, όχι μόνο για την ποιότητά του, αλλά και για τη συμπεριφορά του και αυτά που εκπέμπει, απόλαυσέ το όπως έγινε με τον Λεβαντόφσκι…, όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο θέλει αυτούς τους παίκτες στο γήπεδο. Ο στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι, δεν ήταν ποτέ να παίξουμε και τα επτά παιχνίδια, τώρα που είμαστε σε αυτό το σημείο θα παίξουμε και τα επτά παιχνίδια και είναι καλό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.