Indoor Rowing: Πανελλήνιο ρεκόρ από την 12χρονη, Τσιτσιμπίκου (pic)

Η 12χρονη, Ουρανία Τσιτσιμπίκου έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στην Κύπρο στο άθλημα που χρόνο με τον χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους και αναγνωρισιμότητα

Πανελλήνιο ρεκόρ έκανε στην Κύπρο η 12χρονη, Ουρανία Τσιτσιμπίκου. Η κωπηλάτρια του Ναυταθλητικού Π.Σ. Πεθελινού – Κερκινίτις από τις Σέρρες στο 2ο Cyprus Indoor Rowing Challenge που έγινε στη Λεμεσό της Κύπρου κατέρριψε το Πανελλήνιο Ρεκόρ στο αγώνισμα 500m 12 ετών με χρόνο 1:47.8, σημειώνοντας ταυτόχρονα και Ρεκόρ Διοργάνωσης. 

Οι αγώνες ήταν διεθνή διοργάνωση αναγνωρισμένη από τη FISA, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κωπηλασίας. Συνολικά ο Ναυταθλητικός Π.Σ. Πεθελινού – Κερκινίτις συμμετείχε με 3 αθλήτριες και 3 αθλητές, σημειώνοντας τις εξής επιδόσεις:

Ουρανία Τσιτσιμπίκου: 1η θέση στα 500m 12 ετών, 1η θέση στο διπλό 13-14 ετών και 5η θέση στο μεικτό τετραπλό. Αναστασία Κωστίδου: 1η θέση στο διπλό 13-14 ετών και 5η θέση στο μεικτό τετραπλό. Αρετή Καζάκη: 3η θέση στα 1000m 13-14 ετών. Νίκος Μαλλιαρός: 6η θέση στα 1000m 13-14 ετών, 4η θέση στο διπλό 13-14 ετών και 5η θέση στο μεικτό τετραπλό. Στράτος Αλιατίδης: 4η θέση στο διπλό 13-14 ετών και 5η θέση στο μεικτό τετραπλό. Ορέστης Φλώρος: 4η θέση στα 500m 12 ετών.

Ο προπονητής του Συλλόγου, Βασίλης Τσανταρλιώτης (στη σχετική φωτογραφία με τους κωπηλάτες και κωπηλάτριες του Συλλόγου) είπε: “Ήταν μια σημαντική εμπειρία για αυτά τα έξι παιδιά και το Σύλλογο μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια επίσης σε όσους ακόμη αγωνίστηκαν στη διοργάνωση. Έχει μεγάλη σημασία η εκπροσώπηση του Συλλόγου σε διοργανώσεις σαν αυτή, αξιώνοντας έτσι τον κόπο των μικρών κωπηλατών-τριών μας. Ανάμεσά τους υπάρχουν παιδιά τα οποία ασχολούνται λιγότερο από ένα χρόνο με την κωπηλασία και απολαμβάνουν από νωρίς τα οφέλη της ενασχόλησής τους με αυτό το συναρπαστικό άθλημα, επιδεικνύοντας σαφώς και την ανάλογη συνέπεια. Τέλος, εκ μέρους του Συλλόγου Κερκινίτις ευχαριστώ το Limassol Rowing Centre και την Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας για την πρόσκληση και τη ζεστή φιλοξενία, καθώς και τη ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΕ για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.