Ζίμπαρτς: «Η Πολκοβίτσε είναι έμπειρη και…»

Στην ποιότητα της Πολκοβίτσε αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (2/11, 18:00), με την πολωνική ομάδα, στο ΣΕΦ, για τη 2η αγωνιστική της Euroleague γυναικών.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο φίλαθλο κοινό του, στη φάση των ομίλων της Euroleague φέτος με στόχο την πρώτη νίκη του, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε στη Γαλλία από την Μπουρζ.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, Μάρτινς Ζίμπαρτς, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραιά:

«Η Πολκοβίτσε είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, ο κορμός της έχει διατηρηθεί και είναι καλά προπονημένος από την προηγούμενη σεζόν. Στο πρώτο παιχνίδι, απέδειξε τη δύναμη της, νικώντας τη Φενέρμπαχτσε. Αναλύουμε προσεκτικά τα δυνατά και αδύναμα σημεία τους και ετοιμάζουμε στην προπόνηση το πλάνο και το σχέδιο παιχνιδιού που θα ακολουθήσουμε, για να νικήσουμε».

Από την πλευρά της, η Εβίνα Σταμάτη επισήμανε: «Η Πολκοβίτσε είναι μια δυνατή ομάδα, με εμπειρία στην Ευρώπη. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη και αυτό θα διεκδικήσουμε και αύριο. Είναι σημαντικό για εμάς να είναι ο κόσμος μας εκεί, στο πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» προέρχεται από επιβλητική εντός έδρας νίκη στην 1η αγωνιστική κόντρα στη Φενερμπαχτσέ (73-46). Στην Πολκοβίτσε αγωνίζεται η Ελληνίδα διεθνής σέντερ, Άρτεμις Σπανού, η οποία απέναντι στην τουρκική ομάδα πέτυχε 5 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ. Η παίκτρια, πάντως που έκανε τη διαφορά στην άνετη νίκη της πολωνικής ομάδας την 1η αγωνιστική ήταν η Αμερικανίδα φόργουορντ, Στέφανι Μαβούνγκα, η οποία σημείωσε double double, με 23 πόντους (4/4 τρίποντα) και 21 ριμπάουντ!

Ο Ολυμπιακός που θα τα δώσει όλα για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στην κανονική περίοδο θα περιμένει μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση από την Μέγκαν Γκούσταφσον, η οποία είχε πετύχει 24 πόντους και είχε μαζέψει 13 ριμπάουντ απέναντι στην Μπουρζ. Η Ισπανίδα Αϊνα Αγιούσο είχε συγκομιδή 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ η Λετονή πάουερ φόργουορντ Ντίγκνα Στραουτμάνε είχε σημειώσει 13 πόντους μαζεύοντας και 6 ριμπάουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.