Ολυμπιακός: “Νοκ – άουτ” για δύο μήνες ο Βαλμπουενά! (pic)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ενημέρωσε μέσω social media για το μέγεθος του τραυματισμού του, τη χειρουργική επέμβαση για το διάστημα απουσίας.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ο μεγάλος άτυχος του Ολυμπιακού, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Λαμία και ο Γάλλος μέσος θ΄απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει πως υπέστη θλάση γ’ βαθμού στους προσαγωγούς μύες. Η αντιμετώπιση του τραυματισμού θα είναι χειρουργική.

Ο ίδιος ο Βαλμπουενά συνηθίζει όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, να ενημερώνει το κοινό του μέσω social media. Το ίδιο έκανε και τώρα και μάλιστα αναφέρθηκε στη χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί άμεσα.

Μέσα απ’ τους λογαριασμούς του ανέφερε:

“Εχω δυσάρεστα νέα. Ο τραυματισμός μου είναι πιο σοβαρός από ότι αρχικά πιστεύαμε και θα χρειαστεί να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Θα παραμείνω εκτός δράσης για 8 εβδομάδες, αλλά όπως πάντα, θα δουλέψω σκληρά, με στόχο επιστρέψω το συντομότερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Σας αγαπώ. Πάμε Ολυμπιακέ“.

Αυτός είναι ο τέταρτος μεγάλος τραυματισμός του Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό. Το μεγαλύτερο διάστημα απουσίας του ήταν απ’ τον Νοέμβριο του 2019 ως τον Ιανουάριο του 2020, όταν είχε χάσει 44 ημέρες δράσης και εννέα παιχνίδια των “ερυθρόλευκων”. Συνολικά ο Βαλμπουενά, σαν παίκτης του Ολυμπιακού, έχει χάσει 103 ημέρες εξαιτίας τραυματισμών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.