Στουτγκάρδη – Μπόχουμ 4-1: Έσπασε το “ρόδι” – Αποχώρησε τραυματίας ο Μαυροπάνος (hls)

Μετά από εννέα αποτυχημένες προσπάθειες, η Στουτγκάρδη κατάφερε να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη στην Μπουντεσλίγκα, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 4-1 της Μπόχουμ.

Μετά από εννέα αποτυχημένες προσπάθειες, η Στουτγκάρδη κατάφερε να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη στην Μπουντεσλίγκα, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 4-1 της Μπόχουμ.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Σιλάς, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε μια ασίστ. Ο Μαυροπάνος ήταν στο βασικό σχήμα, ωστόσο έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό εξαιτίας τραυματισμού του στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με τον Χόφμαν και αποχώρησε εν μέσω αποθέωσης από τους φιλάθλους της Στουγκάρδης, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του.

Στο 3ο λεπτό, η Στουγκάρδη άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Σιλάς, ενώ το 2-0 έγινε στο 22′ με τον Αχαμαντά. Η Μπόχουμ μείωσε σε 2-1 με τον Τσόλερ στο 29ο λεπτό, ενώ ο Σιλάς έκανε το 3-1 στο 64′. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Έντο στο 71ο λεπτό.

Στα τελευταία λεπτά μπήκε στο παιχνίδι ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός μέσος, ενώ ο Σταφυλίδης ήταν εκτός αποστολής λόγω ίωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.