Υποψήφιος ο Σφαιρόπουλος για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα

O Έλληνας τεχνικός φέρεται υποψήφιος από τους Ισραηλινούς για την διαδοχή του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της ρωσικής ομάδας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι υποψήφιος για να καθίσει στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της SportsWalla.

Mε την αναμενόμενη οριστικοποίηση της νέας συνεργασίας του Δημήτρη Ιτούδη με την Φενέρμπαχτσε, μετά τη ολοκλήρωση των τελικών της VTB, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέα Βατούτιν, φέρεται να επιμένει… ελληνικά και να εξετάζει την περίπτωση του Γιάννη Σφαιρόπουλου που είναι καταξιωμένος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ελεύθερος στην αγορά, μετά την αποχώρηση του από την Μακάμπι, ύστερα από 4 χρόνια.

Η σοβαρότερη παράμετρος, όμως, σε επικείμενη συνεργασία της ΤΣΣΚΑ με τον Σφαιρόπουλο, είναι η συμμετοχή ή όχι της ρωσικής ομάδας στην επόμενη Ευρωλίγκα, ώστε να προσελκύσει οποιοδήποτε προπονητή για την αντικατάσταση του Ιτούδη.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει εργασθεί στην ΤΣΣΚΑ την περίοδο 2011-12, από την θέση του ασίσταντ και πρώτο προπονητή τον Λιθουανό, Γιόνας Καζλάουσκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.