Μπαρτζώκας: «Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013, θα κάνουμε ό,τι υποσχεθήκαμε» (vid)

Το σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού από το αεροδρόμιο πριν από την πτήση για το Βελιγράδι και το Final-4.

O Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του τελικού τουρνουά στη Σερβία, αλλά και τον ενθουσιασμό που έχει η ομάδα του, τον οποίο παρομοίασε με εκείνον του 2013.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ενθουσιασμένοι είμαστε. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε την πίεση που είχαμε όλη τη χρονιά. Έφτασε η στιγμή να απολαύσουν οι παίκτες που δεν έχουν παίξει αυτή τη σημαντική στιγμή, στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τυχαίνει να έχουμε τη μεγάλη υποστήριξη από τους φίλους μας. Ελπίζω να το χαρούμε, θα έχουμε και πολλούς φίλους μας εκεί. Βέβαια πρέπει να έχουμε και τα αποτελέσματα που πρέπει γιατί όταν χάνεις δεν χαίρεσαι».

Για το πως προετοιμάστηκε η ομάδα: «Πολύ σοβαρά προετοιμαστήκαμε. Είχαμε την ευκαιρία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα τρία παιχνίδια. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, καταλαβαίνουν το μέγεθος της πρόκλησης που έχουν μπροστά τους. Θα κάνουμε ό,τι υποσχεθήκαμε. Αναλογιζόμενοι το βάρος της φανέλας που φοράμε και της ομάδας που εκπροσωπούμε, θα παλέψουμε κάθε κατοχή για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ποια είναι η διαφορά του Ολυμπιακού του 2013 με σήμερα: «Στον Ολυμπιακό είναι άλλοι παίκτες και άλλες οι συνθήκες, έχουμε τους λιγότερους παίκτες που έχουν την εμπειρία από Final – Four, εμείς έχουμε τρεις παίκτες, οι άλλοι έχουν επτά, εννιά, έντεκα. Ξέρετε καλά εσείς ότι η πρώτη εμπειρία σου δημιουργεί ένα σοκ. Είσαι στο επίκεντρο και πρέπει να μάθεις να το χειρίζεσαι Θα κάνουμε μια προσπάθεια οι πιο έμπειροι της ομάδας αλλά και εγώ να εξηγήσουμε την κατάσταση. Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με τότε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.