Γκρίζλις-Γουόριορς 116-117: «Απόδραση» και μπρέικ των Πολεμιστών!

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, το Γκόλντεν Στέιτ επιβίωσε στην έδρα του Μέμφις και έφυγε με το μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών της Δύσης!

Με ένα μεγάλο τρίποντο του Κλέι Τόμπσον στα 36.6″ και ένα άστοχο λέι-απ του Τζα Μοράντ στο φινάλε οι Γουόριορς «απέδρασαν» από το «σπίτι» των Γκρίζλις με 117-116 στην πρεμιέρα της σειράς.

Το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, στο οποίο οι δύο ομάδες εναλλασόταν συνέχεια στο σκορ, έχοντας πρωταγωνιστές στο μεγαλύτερο διάστημα τα… δεύτερα βιολιά.

Από την πλευρά των νικητών ο Τζόρνταν Πουλ τελείωσε με ρεκόρ καριέρας στα Playoffs, σημειώνοντας 31 πόντους, ενώ το ίδιο συνέβη και από την απέναντι πλευρά, με τον Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιος να έχει 33!

Πρώτος σκόρερ της συνάντησης και… μοιραίος όπως αποδείχτηκε ήταν ο Μοράντ με 34. Για τους Πολεμιστές οι Κάρι και Τόμπσον «μίλησαν» στα δύσκολα, αν και με 5 δευτερόλεπτα στο ρολόι ο τελευταίος έχασε δύο βολές!

Παρ’όλα αυτά το καθοριστικό του τρίποντο λίγο νωρίτερα και οι συνολικά 15 πόντοι του αποδείχτηκαν αρκετοί, με τον… διόσκουρό του να μετράει 24 και εκπληκτικές άμυνες στο τέλος!

Αξιοσημείωτο και ότι το Γκόλντεν Στέιτ έπαιζε χωρίς τον Ντρέιμοντ Γκριν λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, καθώς ο πολύπειρος άσσος αποβλήθηκε από τους διαιτητές με Flagrant 2!

Η απουσία του για ένα ημίχρονο και… λίγο δεν στοίχισε τελικά και οι Γουόριορς έκαναν το μπρέικ στη σειρά από το πρώτο ματς και έδειξαν πως οι νεανικές Αρκούδες του Μέμφις πρέπει να… ιδρώσουν για να τους αποκλείσουν!

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 32-24, 61-55, 90-91, 116-117


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.