Μπαρτσελόνα – Μακάμπι 80-104: Ακόμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό (hls)

Η φορμαρισμένη Μακάμπι πέρασε εύκολα από τη Βαρκελώνη απέναντι στους... φοιτητές του Σάρας, σιγούρεψε την 6η θέση και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για την 5η.

Με τους Λαπροβίτολα, Ντέιβις, Κούριτς εκτός και τους Μίροτιτς – Καλάθη να περιορίζονται στα 18 και 19 λεπτά αντίστοιχα, η φορμαρισμένη Μακάμπι είχε τον πρώτο λόγο στο Παλάου Μπλαουγράνα. Η ομάδα του λαού βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα στην επίθεση, πέτυχε 57 πόντους στο ημίχρονο και πήρε δίκαιη νίκη, αν και η τελική διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Οι Ισραηλινοί πέτυχαν 9/12 τρίποντα (!) στο πρώτο μέρος καθ΄ οδόν για το υπέρ τους 57-46, με τον Νάναλι να είναι παντού σε σκοράρισμα και δημιουργία και τους Έβανς-Γουίλιαμς να σιγοντάρουν. Η Μπαρσα αντέδρασε με κουμανταδόρο τον Καλάθη στην τρίτη περίοδο, μείωσε τρεις φορές ως τους 5 πόντους αλλά ποτέ πιο κοντά. Ο Νάναλι κράτησε ξανά όρθια τη Μακάμπι η οποια κέρδισε τα φάουλ, έβαλε τις βολές και είχε προβάδισμα 8 πόντων στο 30΄, 68-76.

Στην τελευταία περίοδο ο Σάρας έβαλε ξανά τους νεαρούς Καϊσέδο, Μαρτίνεθ, Μπονίγια, Νάτζι και η Μακάμπι το εκμεταλλεύτηκε. Με επιμέρους 15-6 η διαφορά πήγε στους 17 πόντους και όλα τελείωσαν εκεί.

Πλέον η Μακάμπι είναι σίγουρα 6η και περιμένει ήττα της Εφές και δική της νίκη την προσεχή Τετάρτη επί της Φενέρμπαχτσε για να τερματίσει 5η. Αν η Ρεάλ επικρατήσει της αδιάφορης Μπάγερν και η Εφές κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι τότε ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα του λαού με πλεονέκτημα έδρας, με τα υπόλοιπα ζευγάρια να είναι Μπαρτσελόνα – Μπάγερν (κλειδωμένο), Ρεάλ – Μονακό και Αρμάνι – Εφές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.