Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Τελ Αβίβ 84-77: Νίκη με την… αύρα του Τζόκοβιτς (hls)

Παρουσία του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο, ο Ερυθρός Αστέρας υπέταξε και τη Μακάμπι στο Βελιγράδι και δικαιούται να ελπίζει σε είσοδο στα playoffs της Euroleague.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς αν και είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, ήταν εκείνη που έδειξε πως ήθελε πολύ περισσότερο τη νίκη. Κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με διαφορά 16 πόντων (35-19) στο πρώτο ημίχρονο. Η αντίδραση της Μακάμπι, πάντως, δεν άργησε να έρθει. Από τη στιγμή που οι Ισραηλινοί “έσφιξαν” την άμυνα τους και ενεργοποιήθηκαν στην επίθεση οι Νάναλι και Γουίλμπεκιν, το σκηνικό άλλαξε και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα του Έβεν στο -3 (42-39).

Δείτε ΕΔΩ τα highlights

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Γουίλιαμς ισοφάρισε σε 42-42, όμως η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν εντυπωσιακή. Σερί 11-0 και η διαφορά ξανά σε διψήφια τιμή (53-42), όμως το πιο σημαντικό ήταν πως ο Αστέρας είχε επιβάλει και πάλι τον ρυθμό του. Η Μακάμπι συνέχισε να “παλεύει” και με υπομονή μπόρεσε να προσπεράσει – έστω και προσωρινά – με τρίποντο του Ντιμπαρτολομέο (59-60).

Η συνέχεια ωστόσο ανήκε στους “ερυθρόλευκους”. Με το πόδι κολλημένο στο… γκάζι και την “Αλεξάντερ Νίκολιτς” να έχει πάρει “φωτιά”, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς αποσπάστηκε και πάλι με διψήφια διαφορά (74-64) και δεν κοίταξε ξανά πίσω, παρά την υπερπροσπάθεια του Νάναλι, φτάνοντας δίκαια στην 5η νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Τα δεκάλεπτα: 24-10, 42-39, 65-60, 84-75

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.