Mπριζ – Αντβέρπ 4-1: Ανατροπή και περίπατος (hls)

Η Αντβέρπ προηγήθηκε στην Μπριζ αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και μείωσαν τη διαφορά από την Ουνιόν στο -7.

Έστω και χωρίς το αστέρι τους Ντε Κετελάρε στην επίθεση λόγω τραυματισμού, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ντέρμπι της 29ης Αγωνιστικής της βελγικής Pro League χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Η Αντβέρπ όμως αιφνιδίασε στο 29′ όταν μετά από γέμισμα ο Σεκ πήρε κεφαλιά, ο Μινιολέ τυφλώθηκε από τον ήλιο και έχασε την μπάλα, με τον Φρέι να κάνει το 0-1 από κοντά με το κεφάλι.

Η αντίδραση της Μπριζ όμως ήταν καταιγιστική. Στο 31′ ο Σκοβ Όλσεν έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Οντόι με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ στο 37′ ο Φερστράτε έκανε χέρι στην περιοχή και ο Φανάκεν ολοκλήρωσε την ανατροπή από το σημείο του πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Η Μπριζ καθάρισε το ματς νωρίς στο β’ με τον Ανταμιάν στο 59′ να σκοράρει από κοντά μετά από προσπάθεια του Μπιουκάναν και τον Σκοβ Όλσεν να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των πρωταθλητών στο ντέρμπι της Φλάνδρας, κάνοντας το τελικό 4-1 με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι έτσι με τρεις σερί νίκες μείωσαν στο -7 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ουνιόν πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, ενώ η Αντβέρπ έμεινε στην τρίτη θέση, στο -11 από την πρώτη.

Mπριζ (Σχρόουντερ): Μινιολέ – Μάτα, Μέχελε, Ενσοκί, Σκοβ Όλσεν (82′ Σαντρά), Ριτς (68′ Φόρμερ), Οντόι, Φανάκεν, Μπιουκάναν – Ανταμιάν (82′ Σόμπολ), Λανγκ.
Αντβέρπ (Πρίσκε): Μπιτέζ – Μπατάιγ, Σεκ, Ντεσολέιγ, Βάινς (77′ Μπούτα) – Ναϊνγκολάν (64′ Χαρούν), Φερστράτε (64′ Φερστράτε), Γιουσούφ – Μιγιόσι (61′ Σαμάτα), Μπαλικβισά (77′ Εγκεστάιν), Φρέι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.