Δανεικός στα Χανιά ο Σούκιας

Αλλάζει ομάδα αλλά ούτε καν...νομό ο Ραφαήλ Σούκιας, καθώς όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πλατανιάς, παραχώρησε τον παίκτη για έναν χρόνο δανεικό στον Α.Ο. Χανιά.

Αλλάζει ομάδα αλλά ούτε καν…νομό ο Ραφαήλ Σούκιας, καθώς όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πλατανιάς, παραχώρησε τον παίκτη για έναν χρόνο δανεικό στον Α.Ο. Χανιά.


Μάλιστα, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης για τη συμφωνία, η ομάδα της Σούπερ Λιγκ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους γείτονές της για τη νέα σεζόν και εξέφρασε την ελπίδα ο δανεισμός του Σούκια να αποτελέσει την ευκαιρία ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ του Νομού Χανίων! Αναλυτικά:


«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την παραχώρηση για ένα χρόνο, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ραφαήλ Σούκια στον Α.Ο. Χανιά.
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων εύχεται στον Ραφαήλ και στην ομάδα των Χανίων, με την οποία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο (2014 – 2015), καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Football League και στον θεσμό του Κυπέλλου και ταυτόχρονα εύχεται η συγκεκριμένη ενέργεια να αποτελέσει την απαρχή για μια νέα πορεία στις σχέσεις των δύο Π.Α.Ε.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.