Γκουαρδιόλα: “Να είστε προσεκτικοί, ο ιός είναι ακόμα εδώ”

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στoν κορωνοϊό και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι λόγω Χριστουγέννων όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί κυρίως οι παίκτες του.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει οι ποδοσφαιριστές του να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Ο ιός έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα εκ νέου στις ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως στην Τότεναμ, στην Άστον Βίλα και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γι’ αυτό το λόγο ο τεχνικός “χτύπησε” καμπανάκι για την κατάσταση που επικρατεί στην Premier League.

«Οι γιατροί προτείνουν ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο. Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ήδη κάνει. Υπάρχει ένας αριθμός κρουσμάτων σε παίκτες ομάδων της Premier league, όπως η Τότεναμ, η Άστον Βίλα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν ανησυχώ για το αν θα διακοπεί η Premier League, αλλά για το γεγονός ότι ο ιός είναι ακόμα εδώ και ο κόσμος υποφέρει. Το είδαμε στη Τότεναμ, στη Νόριτς, στη Λέστερ και από ότι ακούω στη Γιουνάιτεντ.

Μιλάμε με τους παίκτες κάθε μέρα για να τους πούμε να είναι προσεκτικοί. Να μένουν υγιείς, να φοράνε μάσκες, να κρατάνε τις αποστάσεις. Είναι Χριστούγεννα, η τάση είναι να γίνονται πάρτι και να βγαίνουν έξω. Αλλά ο ιός είναι ακόμα εδώ, τόσο η παλιά όσο και η νέα μετάλλαξη.

Ευτυχώς το 95% των ανθρώπων εδώ είναι ήδη εμβολιασμένοι Ανησυχώ γιατί τα κρούσματα αυξάνονται μέρα με τη μέρα, γι’ αυτό να είναι όλοι προσεκτικοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.