Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-3: Πρώτη εκτός έδρας νίκη

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε την πρώτη εκτός έδρα νίκη της και ο Τσάβι τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν στον πάγκο των Καταλανών. Συνεχίζει να προβληματίζει η Βιγιαρεάλ

Η Μπαρτσελόνα άρχισε καλύτερα το ματς έχοντας τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο πρώτο εικοσάλεπτο κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Στις δύο περιπτώσεις η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι στις τελικές προσπάθειες του Πικέ και του Γκάβι, ενώ ο Μέμφις Ντεπάι αστόχησε από εξαιρετικά ευνοϊκή θέση σε δύο περιπτώσεις.

Η Βιγιαρεάλ μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ανέλαβε τον έλεγχο του ματς και λαμβάνοντας ανάπτυξη κυρίως από την αριστερή πλευρά της με τις συνεργασίες του Γκόμες με τον Πεδράθα, απείλησε με τον Ντανζούμα και τον Πεδράθα σε ροή αγώνα αλλά και τον Τόρες σε στατική φάση.

Το τέλος του ημιχρόνου επιβεβαίωσε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο σκοράρισμα οι δύο ομάδες φέτος, καθώς πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους όμως η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κοντινή προβολή του Φρένκι ντε Γιονγκ στην πρώτη της επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή. Γκολ που χρειάστηκε να ελεγχθεί από το VAR καθώς ο Ντεπάι που είχε εμπλοκή στη φάση καλυπτόταν οριακά.

Η Μπαρτσελόνα δεν μετέτρεψε το προβάδισμα σε αφορμή κυριαρχίας και στην προσπάθεια της να διαχειριστεί αυτή την εξέλιξη μπήκε σε πίεση και δέχθηκε την ισοφάριση από τον Τσουκβουέζε στο 76ο λεπτό.

Η ατομική ενέργεια του Ντεπάι στο 88ο λεπτό που αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αναμέτρησης και το πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Κουτίνιο στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 υπέρ των Καταλανών που έφτασαν στην πρώτη εκτός έδρας νίκη τους φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Παράλληλα ο Τσάβι έκανε το δύο στα δύο στον πάγκο της ομάδας που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά και την οποία θέλει να οδηγήσει ξανά ως προπονητής τώρα, στο δρόμο των επιτυχιών


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.