Χόλσταϊν Κίελ – Βέρντερ Βρ. 2-1 : Ανάσα και προβληματισμός (hls)

Βαθμολογική ανάσα για την Χόλσταϊν Κίελ και προβληματισμός στην Βρέμη. Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντική νίκη με 2-1 και ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη. Η Βρέμη έμεινε στο -8 από την τρίτη θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο και παρά την απώλεια του πολύτιμου Ρις λόγω τραυματισμού (26′) οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες στιγμές στο ματς.

Προηγήθηκαν μάλιστα με όμορφο γκολ από τον αντικαταστάτη του Ρις, τον Μέις στο 45ο λεπτό.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα

Οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν επικίνδυνοι στην κόντρα και εκεί βρήκαν την καλύτερη στιγμή αλλά ο Ντουκς νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Ντένε (15′).

Στο 56ο λεπτό και μετά από δύο σπουδαίες φάσεις των γηπεδούχων με Νόιμαν και Βαλ ο τερματοφύλακας της Χόλσταϊν Κίελ, Ντένε σε μια στιγμή τρέλας βγήκε από την εστία του και έβγαλε την μπάλα πλάγιο. Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν γρήγορα και σε κενή εστία ο Φούλκρουγκ ισοφάρισε με μακρινό σουτ (57′).

Η απάντηση των γηπεδούχων άμεση. Σουτ του Μούλινγκ στο δοκάρι και στην επαναφορά, σε κενή εστία το 2-1 από τον Πίχλερ (65′).

Χόλσταϊν Κίελ (4/1/4/1) : Ντένε (75′ Γκέλιος) – Νόιμαν, Βαλ, Τέσκερ, Κιρκέσκοφ – Χόλτμπι – Μπάρτελς, Πόρατ (66′ Ζάντερ), Μούλινγκ, Ρις (26′ Μέις) – Πίχλερ

Βέρντερ Βρ. (4/4/2) : Παβλένκα – Άγκου (90+ Βάιζερ), Τοπράκ, Φριντλ, Γιούνγκ – Ντίνκτσι (69′ Ασαλέ), Γκρούεβ (82′ Σένφελντερ), Γκρος, Μπιτένκουρ (69′ Σμιντ)- Ντουκς, Φούλκρουγκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.