Ντόρτμουντ – Στουτγκάρδη 2-1 : Η Μπορούσια του Μάρκο

Πολλοί παίκτες έχουν περάσει και έχουν φύγει από την Ντόρτμουντ… ο Μάρκο Ρόις όχι. Με το γκολ νούμερο 103 στην καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα με τα κιτρινόμαυρα έγινε τέταρτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και υπέγραψε την νίκη με 2-1 απέναντι στην Στουτγκάρδη.

Το πρώτο ημίχρονο στο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ είχε ελάχιστα να θυμάται κανείς. Καλύτερη ευκαιρία το σουτ του Κουλιμπαλί που απέκρουσε ο Κόμπελ (38′).

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν άλλη ιστορία.

Ο Μάλεν έγινε ο ενδέκατος παίκτης που σκοράρει φέτος για την Ντόρτμουντ (56′) και η Μπορούσια προηγήθηκε για να απαντήσει άμεσα η Στουτγκάρδη με τον Μάσιμο (63′).

Το φινάλε ανήκε στον Μάρκο Ρόις. Από κόρνερ της Στουτγκάρδης στο 84ο λεπτό, ο Ρόις έβγαλε στην κόντρα την Μπορούσια, έφτιαξε φάση για τον Αζάρ ο οποίος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Μίλερ αλλά η μπάλα στρώθηκε στον αρχηγό που έκανε το 2-1.

Με το γκολ έφτασε τα 103 γκολ στην Μπουντεσλίγκα με την Ντόρτμουντ και έγινε τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας προσπερνώντας τον Στεφάν Σαπουιζά.

Η Ντόρτμουντ έκανε το 7 στα 7 εντός έδρας στην εκκίνηση μιας σεζόν για πρώτη φορά στην ιστορία της και πέτυχε συνολικά την ενδέκατη σερί νίκη της αγγίζοντας το ιστορικό ρεκόρ των 12 νικών από το 1994.

Ντόρτμουντ (4/3/3) : Κόμπελ – Μενιέ, Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο (64′ Τσαν) – Βιτσέλ, Μπραντ (75′ Τίγκες), Μπέλιγχαμ – Ρόις, Αζάρ, Μάλεν (89′ Κνάουφ)

Στουτγκάρδη (3/4/2/1) : Μίλερ – Μαυροπάνος, Αντόν, Ίτο – Μάσιμο (68′ Τιμπίντι), Κάρατζορ (68′ Νάρτεϊ), Έντο, Σόσα – Φέρστερ (70′ Ντιντάβι), Μανγκάλα, Κουλιμπάλι (87′ Αλ Γκαντιουί)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.