ΑΕΚ: Αρχίζει η δουλειά για Ολυμπιακό

Οι διεθνείς επέστρεψαν, οι προπονήσεις της ΑΕΚ συνεχίστηκε με περισσότερους παίκτες και ο Γιαννίκης περιμένει την Τετάρτη για να αρχίσει δουλειά για τον Ολυμπιακό.

Επιστροφή στη δράση για τους παίκτες της ΑΕΚ με προπόνηση την Δευτέρα και για τους διεθνείς χαλάρωμα και αποφόρτιση.

Την Τρίτη υπάρχει ρεπό στο “κιτρινόμαυροπρόγραμμα και την Τετάρτη το πρωί θα αρχίσει στην ουσία η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει ήδη παρακολουθήσει και αναλύσει λεπτομερέστατα τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του και την Τετάρτη δεν αποκλείεται να τους κάνει μια πρώτη παρουσίαση των δυνατών σημείων των “ερυθρόλευκων“.

Ο Έλληνας προπονητής προσπάθησε το προηγούμενο διάστημα να δουλέψει σε τακτικά κομμάτια της ομάδας, αλλά και σε φυσική κατάσταση, όμως οι παίκτες που βρίσκονταν στα Σπάτα ήταν… περιορισμένοι.

Τόσο λόγω της απουσίας των διεθνών, όσο και των τραυματιών που ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Γιαννίκης ελπίζει ότι από Τετάρτη θα έχει περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένων των Τσούμπερ και Αραούχο που είναι τραυματίες, αλλά και του Τζαβέλλα που έχει σφίξιμο.

Το τι θα συμβεί με τους τρεις ποδοσφαιριστές για την ώρα παραμένει άγνωστο, καθώς η κατάστασή τους θα επανεκτιμάται σε καθημερινή βάση.

Όπως και να ‘χει, από Τετάρτη ο Γιαννίκης σηκώνει ακόμα πιο ψηλά τα μανίκια του και με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσει να προετοιμάσει τους παίκτες του έτσι ώστε να παρουσιαστούν στην καλύτερη κατάσταση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.