Βαλμπουενά: “Δεν πίστεψα τον Σισέ για το sex tape”

O Ματιέ Βαλμπουενά κατέθεσε σε δικαστήριο του Παρισιού, για την υπόθεση εκβιασμού από τον Καρίμ Μπενζεμά, σχετικά με τη δημοσιοποίηση sex tape.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κατέθεσε ενώπιον δικαστηρίου του Παρισιού και αναφέρθηκε στις συνομιλίες του με τον Τζιμπρίλ Σισέ, στον φόβο του πως θ’ αποκλειστεί από την Εθνική Ομάδα της Γαλλίας, ενώ τόνισε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να πληρώσει για να μη βγει στη δημοσιότητα το sex tape με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

“Ποτέ δεν υπήρξε ερώτηση για συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, αλλα υπήρξε μια απειλή απο ανθρώπους που μου έλεγαν ότι έχουν κάτι δικό μου. Ένιωσα ότι κινδυνεύω. Ήξερα ότι αν γινόταν γνωστό το βίντεο θα ήταν δύσκολα τα πράγματα στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. Όταν ο Τζιμπρίλ Σισέ μου είπε για το βίντεο δεν τον πίστεψα στην αρχή, νόμιζα ότι είναι μπλόφα», τόνισε για να συνεχίσει «όταν συνειδητοποίησα ότι είναι αλήθεια σκέφτηκα ενστικτωδώς να κάνω καταγγελία“.

Στην ακροαματική διαδικασία δεν παρέστη ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος κατηγορείται για εκβιασμό του Βαλμπουενά, ενώ καθένας από τους κατηγορούμενους αντιμετωπίζει ποινή πενταετούς κάθειρξης και χρηματικό πρόστιμο 75.000 σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή τους.

Ο μέσος του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει σήμερα από το Παρίσι για τη Φρανκφούρτη με σκοπό να ενσωματωθεί στην αποστολή των Πειραιωτών εν όψει του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Άιντραχτ (21/10, 22.00, MC Novasports.gr) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.