ΠΑΟΚ: Αναχώρησε για Κοπεγχάγη η αποστολή

Με απόντα τον ανέτοιμο αγωνιστικά Χοσέ Κρέσπο αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη Δανία, όπου την Πέμπτη (21/10) αντιμετωπίζουν οι "ασπρόμαυροι" την Κοπεγχάγη για το ECL

Καθ’ οδόν για τη Δανία βρίσκεται ήδη η αποστολή του ΠΑΟΚ. Την Πέμπτη (21/10) οι “ασπρόμαυροι” αντιμετωπίζουν εκεί την Κοπεγχάγη, για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa Conference League, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Δεν ακολούθησε στο ταξίδι ο Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος είναι ανέτοιμος αγωνιστικά.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Όπως τα… προβλήματα έρχονται μέσα από τους αγώνες, έτσι έρχονται και οι λύσεις. Αυτή είναι η ποδοσφαιρική πραγματικότητα και ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αφήσει πίσω του την αναμέτρηση με τον Βόλο προκειμένου να συγκεντρωθεί στο ματς με την Κοπεγχάγη. Οι Δανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου του Europa Conference League και δεδομένου ότι κοινός στόχος των δύο ομάδων είναι η απευθείας πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, το παιχνίδι στο Πάρκεν αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν χρόνο μέχρι τη σέντρα στη Κοπεγχάγη για να παρουσιαστούν έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά σε μια σειρά αγώνων που απαιτεί διαχείριση δυνάμεων και συναισθημάτων. Την Τρίτη (19.10) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας σ’ ένα πρόγραμμα επικεντρωμένο στην τακτική την οποία θ’ ακολουθήσει η ομάδα στη Δανία προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ειδικό ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Οι ποδοσφαιριστές που το απόγευμα της Τρίτης (19.10) θα ταξιδέψουν για την Κοπεγχάγη είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέτρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Την Τετάρτη (20.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 19:00 (ώρα Δανίας) στο Πάρκεν Στάντιον, ενώ νωρίτερα στις 18:20 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.