Μασούρας: “Να είμαστε έξυπνοι και να μη ξεφύγουμε συναισθηματικά”

Ο Γιώργο Μασούρας σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής ομάδας εν όψει της αναμέτρησης με τη Γεωργία (09/10, 19:00μ.μ) , τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί το ομοσπονδιακό συγκρότημα της "γαλανόλευκης".

Ο Γιώργος Μασούρας θεωρεί ότι η Εθνική ομάδα πρέπει να ακολουθήσει πιστά το πλάνο του Τζον Φαν’ τ Σχιπ. Έτσι οι παίκτες της γαλανόλευκης θα κερδίσουν το παιχνίδι κόντρα στη Γεωργία και θα παραμείνουν σε τροχία πρόκρισης, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Εθνική αγαπημένη θα φιλοξενηθεί από τη Γεωργία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Το ματς είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (09/10) στις 19:00μ.μ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση: «Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο στόχος από την αρχή ήταν αυτός. Να διεκδικούμε μέχρι τελευταία στιγμή ένα εισιτήριο για τα τελικά. Δεν αλλάζει τη σκέψη μας ούτε μας δημιουργεί έξτρα πίεση για έναν αντίπαλο που πήρε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας».

Για παιχνίδι με τη Σουηδία: «Νομίζω δεν είναι κάτι που σκέφτηκα πολύ. Πηγάζει από την προσπάθεια από όλο αυτό το διάστημα. Βρέθηκα κοντά στην ομάδα. Δεν χρειαζόταν να το συζητήσουμε. Ήταν αυτονόητο. Χαίρομαι που είμαι μέλος της ομάδας και μέχρι το τέλος είμαστε όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν θέλει μυαλό ή πάθος το ματς: «Σε τέτοιου είδους παιχνίδια υπάρχουν και τα δύο πράγματα. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε. Να είμαστε έξυπνοι στο παιχνίδι. Να μην ξεφύγουμε συναισθηματικά και χάσουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Λεπτό με λεπτό να γινόμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τους 3 βαθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.