Ντόρτμουντ: Ο Ρόζε ζήτησε υπομονή για τον Χάαλαντ

Ο Μάρκο Ρόζε ζήτησε από τους φιλάθλους της Ντόρτμουντ να κάνουν υπομονή, σχετικά με την επιστροφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στην αγωνιστική δράση.

Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ τόνισε πως ο Νορβηγός επιθετικός θα πρέπει να αναρρώσει πλήρως, πριν επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός των Βεστφαλών δήλωσε: “Ο Έρλινγκ προσπαθεί να παίξει εδώ και μέρες … μου είπε “θα ήθελα πολύ να παίξω, αλλά δεν μπορώ να κινηθώ όπως θέλω. Δεν μπορώ καν να περπατήσω”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Αυτό είναι το status quo με το οποίο δουλεύουμε και νομίζω ότι θα ήταν πιο σοφό αν μπορούσαμε όλοι να σταματήσουμε να διαδίδουμε φήμες. Καταλαβαίνω τη νορβηγική ομοσπονδία. Είναι άνθρωπος, όμως, όχι μηχανή. Αν κάτι δε λειτουργεί σωστά, τότε δεν μπορεί να δουλέψει σωστά. Πρέπει να επιστρέψει υγιής, τόσο για την Ντόρτμουντ αλλά και για την Εθνική ομάδα. Προς το παρόν, τα πράγματα δε φαίνονται καλά ούτε για τη Νορβηγία. Αυτό είναι επίσης κάτι που λέει και ο Έρλινγκ, και θα πρέπει να απαλλαγούμε από την πίεση αυτή και να μη ρωτάμε για την κατάστασή του κάθε μέρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.