Καλαμάτα: Αντιδράσεις για την κόκκινη εμφάνιση

Η Καλαμάτα αγωνίστηκε με κόκκινη εμφάνιση στο φιλικό με τον Πανιώνιο, κάτι που δεν άρεσε στους φιλάθλους της ομάδας.

Μέσω ανακοίνωσης, οι οργανωμένοι οπαδοί της “μαύρης θύελλας” εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους και καλούν τη διοίκηση να μη χρησιμοποιηθεί ξανά η συγκεκριμένη εμφάνιση στους αγώνες της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων: “Σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την απαράδεκτη χρωματικά εμφάνιση που αγωνίστηκε η ομάδα μας στη Νέα Σμύρνη και με τις δικαιολογημένες αντιδράσεις όλου του φίλαθλου κόσμου της μαύρης θύελλας εμείς σαν επίσημη λέσχη της ομάδας προσπαθήσαμε και ήρθαμε σε επαφή με τους υπευθύνους της διοίκησης της ΠΑΕ και τους εκφράσαμε την έντονη δυσαρέσκεια μας άλλα και όλου του φίλαθλου κόσμου της ομάδας για αυτήν την άκυρη επιλογή του χρώματος και ζητήσαμε εξηγήσεις για το ατόπημα αυτό.

Μας έδωσαν την εξήγηση γιατί συνέβη αυτό και μας διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά αυτή η χρωματική εμφάνιση. (η πρόταση μας είναι να χρησιμοποιηθεί το ουδέτερο πορτοκάλι χρώμα )

Το θέμα θεωρείται λήξαν προχωράμε μπροστά όλοι ενωμένοι και κάλο θα ήταν τα οποία προβλήματα παρουσιάζονται να λύνονται μέσα από τον διάλογο και τον αμοιβαίο σεβασμό .

Ο κόσμος είναι δύναμη για την ομάδα και μονό ενωμένοι διοίκηση – παίκτες – οπαδοί θα γράψουμε ιστορία. Ζήτω η μαύρη θύελλα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.