Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ 0-6: Πρόκριση και ηρεμία (hls)

Οι Λονδρέζοι με βασικές επιλογές στο αρχικό σχήμα και με τον Ομπαμεγιάνγκ να πετυχαίνει χατ-τρικ, πήραν την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup.

Ο Ισμαέλ παρέταξε μια διαφορετική εντεκάδα συγκριτικά με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μπλάμπερν, έχοντας αρκετούς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι με τον Φέλοουζ στο 11′ και τον Ριτς στο 12′.

Οι Λονδρέζοι βρήκαν δίχτυα στο 17′ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σάκα, επέμβαση του Πάλμερ κι εύκολο του Ομπαμεγιάνγκ, το πρώτο της Άρσεναλ την τρέχουσα σεζόν.

Ο Έντεγκααρντ -έκανε ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στο Λονδίνο- είχε δοκάρι στο 23′, με τον Ομπαμεγιάνγκ να πετυχαίνει στο 45′ το 0-2, μετά το δοκάρι του Πεπέ και τον Ιβοριανό να παίρνει σκυτάλη στο επόμενο λεπτό για το 0-3 μετά την ασίστ του Γκαμπονέζου. 

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκαν οι Λονδρέζοι και στο δεύτερο μέρος, με τον Σάκα να συνεργάζεται άψογα με τον Έντεγκααρντ για το 0-4 στο 50′.

Στο 62′ ο Ομπαμεγιάνγκ ολοκλήρωσε με φοβερό πλασέ το χατ-τρικ του (το τρίτο επί των ημερών του στην Άρσεναλ) έχοντας πλέον 88 γκολ σε 150 εμφανίσεις με τον αγγλικό σύλλογο.

Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε στο 69′ ο Λακαζέτ, που πέρασε ως αλλαγή και επανήρθε μετά την απουσία του λόγω κορωνοϊού.

Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον (3-4-3): Πάλμερ, Κιπρέ, Τέιλορ (85′ Τέιλορ), Σότον, Ίνγκραμ, Σνόντγκρας (αρχ.) (74′ Κινγκ), Κάστρο, Ριτς, Γκάρντερ-Χίκμαν, Ζοχορέ (65′ Φάαλ), Φέλοουζ

Προπονητής: Βαλεριέν Ισμαέλ

Άρσεναλ (4-2-3-1): Ράμζντεϊλ, Τσέιμπερς, Χόλντινγκ, Κολάσινατς, Ταβάρες, Τσάκα (αρχ.) (67′ Λακαζέτ), Ελνένι, Έντεγκααρντ (61′ Μέιτλαντ-Νάιλς), Σάκα, Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ (76′ Μαρτινέλι)

Προπονητής: Μικέλ Αρτέτα

ReplyForward


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.