Ολυμπιακός-Σλόβαν Μ. 3-0: Σαρωτικοί οι “ερυθρόλευκοι” (hls)

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τα playoffs του UEFA Europa League. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Μαντί Καμαρά (37'), Σισέ (52') και Μποζίκοφ (αυτογκόλ 68').

Η “ερυθρόλευκοι” κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξαν ποδόσφαιρο κατοχής, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, έχοντας πολύ καλές μεταβιβάσεις και πήραν δίκαια την νίκη στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Το 3-0 τους δίνει ισχυρό προβάσισμα, ενόψει της ρεβάνς στην Μπρατισλάβα την επόμενη εβδομάδα (26/8, 21:45).

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον αγώνα. Άσκησε τεράστια πίεση στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τους Σισέ και Ελ Αράμπι στο 23ο και το 26ο λεπτό της αναμέτρησης αντίστοιχα, όμως και οι δύο παίκτες ήταν αναποτελεσματικοί.

Ωστόσο 11 λεπτά μετά την καλή ευκαιρία του Μαροκινού, οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με εκπληκτικό σουτ του Μαντί Καμαρά, το οποίο κατέληξε στο δεξί γάμα του Άντριαν Σόβαν.

Στην επανάληψη η εξέλιξη ήταν παρόμοια. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, επέβαλε τον ρυθμό του και στο 52ο λεπτό του παιχνιδιού πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Σισέ.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα μετά από δυνατό σουτ του Μαντί Καμαρά και ο Σενεγαλέζος που βρίσκονταν μέσα στην μικρή περιοχή εκμεταλλέυτηκε την ευκαιρία, σπρώχνοντας την μπάλα προς τα δίχτυα.

Ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Συνέχισαν να παίζουν άκρως επιθετικά και στο 68′ σημείωσαν και 3ο γκολ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά πραγματοποίησε μια εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ, ο Μποζίκοφ δεν κατάφερε να ελέγξει την μπάλα, πιεζόμενος από τους παίκτες των “κόκκινων” και πέτυχε αυτογκόλ.

Οι ενδεκάδες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ (75′ λ. τρ. Μάρκοβιτς), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (81′ Κούντε), Βαλμπουενά (75′ Ονιεκούρου), Α. Καμαρά (80′ Μπουχαλάκης), Μασούρας (87′ Βρουσάι), Αραμπί.

ΣΛΟΒΑΝ (Βλαντιμίρ Βάις): Τσόβαν, Πάουσεκ (67′ Στρέλετς), Μπόζικοφ, Αμπένα, Κάσια, Κανκάβα – Ντε Καμπς, Βάις, Ιμπραχίμ (67′ Χέντι), Ζμρχαλ, Κάβριτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.