Ναχιτάν Νάντες: Δεν συμφωνούν μέχρι να… συμφωνήσουν

Ο Ναχιτάν Νάντες αναμενόταν να επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη, αλλά σύμφωνα με τη «La Gazzetta dello Sport», ο σύλλογος ενημέρωσε τον παίκτη ότι μπορεί να επιστρέψει στη Σαρδηνία την Παρασκευή.

Οι συνομιλίες μεταξύ Ίντερ και Κάλιαρι συνεχίζονται για τον Ουρουγουανό μέσο και μένει να δούμε αν ο 25χρονος θα προσγειωθεί στη Σαρδηνία ή στο Βορρά, όπου θα υπογράψει συμφωνία τριών ετών, με ετήσιες απολαβές τριών εκατομμυρίων ευρώ με τους πρωταθλητές της Serie A.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Σαρδηνίας είναι ανοιχτή να πουλήσει τον Νάντες στην Ίντερ, με μια αρχική συμφωνία δανεισμού αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ και έχει παρατείνει τις διακοπές του παίκτη κατά τρεις ημέρες. Αυτό το ποσό εξακολουθεί να θεωρείται υπερβολικό στους ανθρώπους των «νερατζούρι», οπότε οι συνομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων συνεχίζονται.

Η Ίντερ έχει ήδη στείλει τον Νταλμπέρτ στη Σαρδηνία με δανεισμό με την επιλογή να τον αγοράσει για 9 εκατομμύρια ευρώ και ο Ράντζα Ναϊνγκολάν θα μπορούσε να είναι ο επόμενος που θα ανταλλάξει η Ίντερ με την Κάλιαρι, επιστρέφοντας στο Νησί για τέταρτη φορά στην καριέρα του.
Η ομάδα του Μιλάνου, μπορεί να πληρώσει έως και 1,2 εκατομμύρια του μισθού των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως του Βέλγου μέσου, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη συμφωνία μεταξύ του παίκτη και των δύο συλλόγων. Η Κάλιαρι θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει την επιστροφή του Ναϊνγκολάν, δίνοντας τους Ντιέγο Γοδίν και Τζιοβάνι Σιμεόνε, οι οποίοι είναι προς πώληση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.