Θέλει να φύγει ο Σισέ

Πρόθεση του Παπίς Σισέ αποτελεί η μετεγγραφή του σε έναν καλύτερο σύλλογο από αυτόν της Φράιμπουργκ, σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, Ντιρκ Ντάφνερ.

Πρόθεση του Παπίς Σισέ αποτελεί η μετεγγραφή του σε έναν καλύτερο σύλλογο από αυτόν της Φράιμπουργκ, σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, Ντιρκ Ντάφνερ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός τελείωσε την περασμένη σεζόν έχοντας ως απολογισμό 22 γκολ στην Μπουντεσλίγκα και δεν ήταν λίγες οι ομάδες κυρίως της Πρέμιερ Λιγκ που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ανάμεσα στις ομάδες αυτές ήταν και οι Τότεναμ, Σάντερλαντ, Φούλαμ, Μπλάκμπερν και Νιουκάστλ. Παρ’ όλα αυτά επίσημη πρόταση δεν ήρθε ποτέ και έτσι ο παίκτης αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Φράιμπουργκ.

Η καταπληκτική φόρμα του Σισέ συνεχίστηκε και στην εφετινή σεζόν, όπου μετράει ήδη 11 γκολ. Ο Ντάφνερ από την πλευρά του, ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του θα φύγει από τον γερμανικό σύλλογο αλλά αυτό θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Ο Παπίς Ντεμπά Σισέ είναι ένας παίκτης κλειδί για την ομάδα. Η επιθυμία του να πάρει μετεγγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα παραμένει ακόμα ζεστή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο παίκτης δεν έχει δεχτεί κάποια επίσημη πρόταση, ενώ μη ξεχνάμε πως έχει και συμβόλαιο με τη Φράιμπουργκ. Θα επανέλθουμε το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα συμβεί τότε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.