Άρης: Ασίστ, τελείωμα, γκολ! (pics)

Το βάρος στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, κυρίως στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, έριξε σήμερα (23/6) το πρωί ο Άκης Μάντζιος στα Τρία Πέντε Πηγάδια - Αποθεραπεία στη Θεσσαλονίκη ο Ντουάρτε

Στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, κυρίως στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, δούλεψε σήμερα (23/6) το πρωί ο Άκης Μάντζιος με τους παίκτες του, στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας, στο πλαίσιο της πέμπτης ημέρας της προετοιμασίας του Άρη εκεί. Ο προπονητής των “κίτρινων” έριξε το βάρος στις πάσες, ειδικά τις ασίστ, τα τελειώματα και την… πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, δηλαδή το σκοράρισμα!

Κατ΄ αρχάς, προηγήθηκαν όλων οι ασκήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο και γενικότερα ασκησιολόγιο με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα. Η έμφαση δόθηκε αρχικά στις πάσες. Στη συνέχεια, το ζητούμενο στις ασκήσεις που ακολούθησαν ήταν τα σωστά τελειώματα, μετά από σπριντ και σέντρες. Ο προπονητής του Άρη στο πλαίσιο αυτών των ασκήσεων ζητούσε ένα πράγμα: γκολ!

Στο μεταξύ, ο άτυχος της προετοιμασίας του Άρη στα Τρία Πέντε Πηγάδια, δηλαδή ο Λερίν Ντουάρτε, ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν θλάση α’ βαθμού, αποφασίστηκε από τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου της ομάδας να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται από χθες, για να συνεχίσει εκεί το πρόγραμμα θεραπείες που έχει ήδη ξεκινήσει. Μέσα στις επόμενες ημέρες, και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του, θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.