NBA: Τρείς ηχηρές απουσίες

O Xάρντεν στους Μπρούκλιν Νετς, ο Κόνλεί στους Γιούτα Τζάζ και ο Ντάνι Γκριν στους Σίξερς

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν θα αγωνιστεί στον τέταρτο ημιτελικό των Μπρούκλιν Νετς με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο (13/6, 22:00), παραμένοντας εκτός δράσης έπειτα από τον τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τα «Ελάφια».

Ο προπονητής των Νετς παραδέχθηκε ότι η κατάσταση του Χάρντεν βελτιώνεται, αλλά δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Χάρντεν είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο του δεξιού ποδιού του, πριν από 5 μήνες και είχε απουσιάσει για έναν μήνα.

Οι Σίξερς είναι υποχρεωμένοι να πορευτούν το επόμενο διάστημα δίχως τον Ντάνι Γκριν, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες, χάνοντας την ημιτελική σειρά της Ανατολής με τους Χοκς.

Η Φιλαδέλφεια προηγείται με 2-1 νίκες των Ατλάντα Χοκς και ο Γκριν μετράει φέτος 9.5 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ.

Όπως αναφέρει ο Shams Charania, ο Γκριν θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2-3 εβδομάδες καθώς υπέστη θλάση στη δεξιά γάμπα, χάνοντας τη συνέχεια της σειράς με τους Χοκς.

Οι Γιούτα Τζαζ θα αναγκαστούν να παίξουν στον τρίτο ημιτελικό, κόντρα στους Κλίπερς χωρίς τον Μάικ Κόνλεϊ. Ο έμπειρος περιφερειακός των Μορμόνων (μ.ό 17,4π, 8,6 ασ) δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα αγώνα κόντρα στην ομάδα του Κλίπερς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.