ΑΕΚ: Καθήκον της είναι οι νίκες (vids)

Στόχος επετεύχθη για την ΑΕΚ με την έξοδο στην Ευρώπη, όμως το πρεστίζ του συλλόγου προστάζει το τέλος της σεζόν να βρει την Ένωση όσο πιο ψηλά γίνεται.

Θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι αφού η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό και βγήκε Ευρώπη η χρονιά αυτομάτως τελείωσε για την Ένωση αν και ακόμα απομένουν δύο αγωνιστικές. Φυσικά και δεν είναι έτσι. Και δεν είναι γιατί για μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ είναι διαφορετικό να τερματίζει τρίτη από τέταρτη. Έστω και λόγους γοήτρου.

Να κλείσει με νίκες τη σεζόν

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλοντας να υπερτονίσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε όλο αυτό το διάστημα έδωσε μεγαλύτερη αξία σε μια ευρωπαϊκή έξοδο για την ΑΕΚ. Κάτι που αποτελεί αυτονόητο γεγονός δηλαδή και όχι είδηση. Όπως και να ‘χει απομένουν δύο ακόμα παιχνίδια και η λέξη διακοπές πρέπει να είναι απαγορευμένη μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Αν η ΑΕΚ έχει μπει σε κλίμα διακοπών μετά την έξοδο στην Ευρώπη μόνο κακό δικό της θα κάνει. Προφανώς και δεν επιτρέπεται να επικρατεί τέτοια νοοτροπία. Φυσικά και υπάρχει κούραση και εξάντληση, όμως υπάρχουν και παίκτες που θα μπορούσαν να κλείσουν καλύτερα και για τους ίδιους τη σεζόν. Είναι δύο επίσημα ματς ακόμα, η ΑΕΚ στοχεύει στην 3η θέση και για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι παίκτες της να κάνουν τον καθήκον τους.

Ετοιμάζει επιστροφή σε τριάδα

Η υπερπροσπάθεια στα Play Off με πολλούς παίκτες να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και να παίζουν ακόμα και τραυματίες οδήγησε τον Χιμένεθ στο να αφήσει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Αστέρα βασικά στελέχη. Τα πολλά προβλήματα αναγκάζουν τον Ισπανό τεχνικό να κάνει ξανά αλχημείες στον καταρτισμό της ενδεκάδας με τα τρία στόπερ να επανέρχονται ως τακτική για την Ένωση. Τρία στόπερ τρόπος του λέγειν δηλαδή γιατί δεν υπάρχουν τρία διαθέσιμα στόπερ.

Ο Αθανασιάδης θα είναι ο τερματοφύλακας, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου και Μπακάκης τα στόπερ, με τους Βασιλαντωνόπουλο και Μιτάι να συμπληρώνουν την πεντάδα της άμυνας. Τα χαφ θα είναι οι Γαλανόπουλος, Σάκχοφ και Σιμάνσκι, ενώ το επιθετικό δίδυμο λογικά οι Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.