ΑΕΚ: “Σειρήνες” για Σαμπανάτζοβιτς

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς θα ολοκληρώσει τον δανεισμό του στη Ζελέζνιτσαρ και θα επιστρέψει στην ΑΕΚ, ενώ στην πατρίδα του τονίζουν πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι σύλλογοι.

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς παραχωρήθηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν με τη μορφή δανεισμού στη Ζελέζνιτσαρ, ωστόσο δεν αγωνίστηκε παρά μόνο σε ελάχιστα ματς λόγω του τραυματισμού που υπέστη, κάτι που θα ολοκληρώσει και πρόωρα τη θητεία του στην πρώην ομάδα του.

Ο 21χρονος Βόσνιος μέσος αναμένεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να συμμετέχει στην προετοιμασία της το καλοκαίρι, ωστόσο στην πατρίδα του τονίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του MLS και της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα το meridianbetsport.ba αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Σαμπανάτζοβιτς βρίσκεται στη λίστα αμερικανικών συλλόγων, με τους Κολοράντο Ράπιντς και Κολόμπους Κρου να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ προσθέτει πως και τουρκικοί σύλλογοι φαίνεται πως έχουν το όνομα του Βόσνιου στη λίστα τους.

Το ενδιαφέρον για τον «Σάμπα» από τις ΗΠΑ δεν είναι πάντως κάτι καινούργιο καθώς το όνομά του έχει συνδεθεί στο παρελθόν με ομάδες του MLS καθώς ο ίδιος διαθέτει και αμερικανική υπηκοότητα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.