Αλεξανδρόπουλος : «Το αξίζαμε, αλλά…»

Μια απροσεξία, μια διαιτητική απόφαση που επηρέασε την ψυχολογία της ομάδας, σε συνδυασμό με την έλλειψη αποτελεσματικότητας ήταν για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο οι λόγοι που ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αστέρα

Μια απροσεξία, στο πρώτο γκολ του Αστέρα, μια διαιτητική απόφαση που επηρέασε την ψυχολογία της ομάδας, σε συνδυασμό με την έλλειψη αποτελεσματικότητας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο οι λόγοι που ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης!
Ο 19χρονος μέσος θεωρεί πως η ομάδα του άξιζε την νίκη αλλά κάποιες στιγμές στο ματς της κόστισαν μια σημαντική απώλεια πόντων.
Πάντως ο ίδιος μιλώντας στα κανάλια Novasports είπε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του στα ματς που απομένουν..
«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση την αδράνεια που δείξαμε στο πρώτο γκολ των αντιπάλων μας. Αντιδράσαμε γρήγορα με την ισοφάριση όμως ήρθε αυτή η φάση στο 2ο γκολ του Αστέρα που μας επηρεάσε!
Στο ημίχρονο αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε με τίποτε άλλο από την προσπάθεια να ανατρέψουμε το σκορ και η γρήγορη νέα ισοφάριση μας έδωσε την ώθηση να διεκδικήσουμε τη νίκη.
Όμως έλλειψε η αποτελεσματικότητα σε αυτό το χρονικό σημείο και δεν μπορέσαμε να βάλουμε το νικητήριο τέρμα.
Δεν μπορούμε να μείνουμε εδώ… Πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας στα ματς που απομένουν και να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό…
» επεσήμανε ο νεαρός παίκτης του «τριφυλλιού»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.