Χειρουργήθηκε στο χέρι ο Τζακ Μίλερ

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο αναβάτης της Ducati, προκειμένου να απαλλαγεί από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο δεξί του χέρι.

Ο Τζακ Μίλερ κατά τη διάρκεια του Grand Prix στο Κατάρ παραπονέθηκε για έντονες ενοχλήσεις στο χέρι, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως ταλαιπωρείται από “arm pump“. Έτσι, μετά τον αγώνα, όπου δεν είχε καλή απόδοση, υποβλήθηκε σε επέμβαση και πλέον μετρά αντίστροφα για την επάνοδο στην αγωνιστική δράση.

“Είχα πρόβλημα με το χέρι μου, το λεγόμενο arm pump, από τον πρώτο αγώνα αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Στο δεύτερο αγώνα και ειδικά στους τέσσερις τελευταίους γύρους, δεν ένιωθα τα φρένα και δεν ήμουν ομαλός με το γκάζι. Δεν θα ήθελα να κάνω ξανά έναν τέτοιο αγώνα. Η επέμβαση ήταν σύντομη και όλα πήγαν καλά.

Δεν βλέπω την ώρα να αναρρώσω και να επιστρέψω. Ακόμη έχουμε καιρό μέχρι τον επόμενο αγώνα στο Πορτιμάο. Αν όλα πάνε καλά θα βρίσκομαι στην Πορτογαλία, έστω και αν δεν έχω επιστρέψει ακόμη στο 100% μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου και την ομάδα του για τη δουλειά τους”, δήλωσε ο Μίλερ μετά το χειρουργείο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.