Ολυμπιακός: Επιστροφές όχι καταστροφές!

Δύο επιστροφές έδωσαν μισή πρόκριση στον Ολυμπιακό!

Το γκολ του Αχμέντ Χασάν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε στον Ολυμπιακό ένα μικρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και ηρεμία εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/04, 19.30, NS1HD). Ο Αιγύπτιος επιθετικός επέστρεψε στη δράση έτσι ακριβώς όπως αποχώρησε απ’ αυτή. Με γκολ! Η τελευταία του συμμετοχή με τους “ερυθρόλευκους” ήταν στις 14 Μαρτίου και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ. Στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας ο Χασάν σκόραρε στο 33ο λεπτό και αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό στο 37ο. 

ΧαΣΑν άλλοτε!

Αυτό που είναι σημαντικότερο για τον Ολυμπιακό από την ισοπαλία απέναντι στον μαχητικό και φιλόδοξο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η επιτυχημένη παρουσία του Αχμέντ Χασάν και του Ζοσέ Σα στο απαιτητικό ματς – γρίφο στους “Ζωσιμάδες”. Ο Αιγύπτιος φορ έχει σκοράρει 13 γκολ μέχρι στιγμής στη σεζόν, σχεδόν τα μισά σε σχέση με τα 24  του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Χασάν με την ξεχωριστή οντότητα του δεν αποτελεί “ουρά” του Μαροκινού, ούτε ζει στη σκιά του. Στο φινάλε της σεζόν τα γκολ του Χασάν θα μείνουν ανεξίτηλα στο θυμικό των φίλων της ομάδας. Είναι γκολ – προκρίσεις, γκολ – στιγμές με Μαρσέιγ (Champions League), Αϊντχόφεν (Europa League) και ΠΑΣ Γιάννινα (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Ο Ζοσέ Σα βίωσε μια αγωνιστική και πνευματική “βουτιά”, με αποκορύφωμα την παρουσία του στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ για τη φάση των “16” του Europa League. Με τη στήριξη των συμπαικτών του και κυρίως του ίδιου του Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος πορτιέρε φοράει ξανά με σιγουριά τα γάντια του. Ο Σα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε καίριες επεμβάσεις αυτοπεποίθησης και κράτησε τον Ολυμπιακό μέσα στο ματς και φυσικά στην πρόκριση. 

Οι δύο ομάδες που τον πλήγωσαν στο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός είχε την ευλογία να φύγει από τους “Ζωσιμάδες” με το… μικρό κακό της ισοπαλίας, έχοντας τη δεύτερη ευκαιρία του επαναληπτικού μπροστά του. Ταυτόχρονα μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ, δέχτηκε ένα μικρό ηλεκτροσόκ, καθώς σε λίγες μέρες θα συναντήσει τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Συγκυριακά πρόκειται για τις μοναδικές δύο ομάδες που έχουν προηγηθεί του Ολυμπιακού στο ημίχρονο στις εγχώριες φετινές υποχρεώσεις.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.