ΑΕΚ: Οι εξηγήσεις του Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ εξήγησε τι ήθελε να πει με τη δήλωσή του στα κανάλια Novasports μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό που προκάλεσε σάλο.

«Τα παιδιά δεν είναι ότι δεν θέλουν, απλά δεν μπορούν», είχε πει ο Ισπανός τεχνικός αμέσως μετά το ματς, σε μία δήλωση που προκάλεσε εντύπωση, καθώς από πολλούς θεωρήθηκε ως υποτιμητική για τους παίκτες του. Μάλιστα στη δημόσια τοποθέτηση του προπονητή αναφέρθηκε και στη χθεσινή επίσκεψή του στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ωστόσο ο Χιμένεθ σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Τρίτης, εξήγησε στους συνεργάτες του ότι παρεξηγήθηκε και πως εννοούσε ότι οι παίκτες δεν μπορούν να δώσουν περισσότερα όχι λόγω χαμηλού επιπέδου αλλά λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί.

«Πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη στις αποτυχίες. Ποτέ δεν έχω κάνει δημόσια κριτική σε έναν παίκτη. Αντίθετα τους καλύπτω. Δεν ήθελα να πω ότι είναι άχρηστοι, αλλά ότι με τα όσα έχουν συμβεί από την αρχή της σεζόν, την ελλιπή προετοιμασία, τα προβλήματα τραυματισμών, τα κρούσματα κορωνοϊού και όσα δεν επέτρεψαν να κάνει ροτέισον, αλλά και την κακή ψυχολογία, οι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους και έχουν… κρασάρει! Δική μου είναι η ευθύνη, όχι η δική τους», φέρεται να είπε ο Χιμένεθ, που προσπάθησε να ανεβάσει τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας:

«Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την εικόνα μας. Να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε και να κοιτάξουμε μπροστά. Οφείλουμε να βγάλουμε αντίδραση και εγωισμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.