Τα μυστικά του Malfurion Stormrage

Ύστερα από την παρουσίαση του παιχνιδιού της Blizzard Hearthstone αποφασίσαμε να σας δείξουμε και μερικά από τα top-end decks πού χρησιμοποιούνε παίχτες στα υψηλότερα Ranks για να πάρετε μερικές ιδέες για να φτιάξετε και εσείς τα δικά σας deck.

Ύστερα από την παρουσίαση του παιχνιδιού της Blizzard Hearthstone αποφασίσαμε να σας δείξουμε και μερικά από τα top-end decks πού χρησιμοποιούνε παίχτες στα υψηλότερα Ranks για να πάρετε μερικές ιδέες για να φτιάξετε και εσείς τα δικά σας deck.

Ένα από τα πιο δυνατά decks αυτή τη στιγμή είναι το παρακάτω deck για τον Malfurion Stormrage (druid) . Το deck είναι ένα control deck. Ο σκοπός των control decks είναι να διατηρήσεις τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και αυτό το πετυχαίνεις με το να μην αφήσεις τον αντίπαλο σου να έχει minions στο board και να μην κατεβάσει σημαντικά τους πόντους ζωής σου, αν όλα πάνε με το μέρος σου το control deck  σου δίνει την δυνατότητα να καταστρέψεις τον αντίπαλο σου στο late game. Γενικότερα σαν ιδέα αυτό το deck είναι εύκολο στο να το κατανοήσεις και δεν έχει κάποια δύσκολη ή περίεργη στρατηγική το μονό αρνητικό αυτού του deck είναι το κόστος του καθώς χρειάζεται αρκετές legendary και epic κάρτες για να ολοκληρωθεί (δες deck list παρακάτω). Τώρα θα εμβαθύνουμε λίγο σε μερικά κόλπα-στρατηγικές που μπορεί να μας φανούν χρήσιμα .

Μια low cost κάρτα αλλά με πολλές χρήσεις είναι η Mark of the Wild η οποία είναι spell δίνει 2/2 και taunt σε ένα οποιοδήποτε minion όποτε είναι χρήσιμη στο να καθυστερείς τον αντίπαλο και να τον αναγκάσει να χαλάσει κάρτες και minions ώστε να περάσει από το taunt σου αλλά επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιθετικά με την legendary κάρτα The Black Knight η οποία καταστρέφει ένα αντίπαλο minion με taunt. Μέσα στο deck  υπάρχει η κάρτα Healing Touch η οποία κάνει Heal 8 πόντους ζημίας η οποία μπορεί να κάνει την διαφορά μεταξύ νίκης-ήττας. Η κάρτα Nourish μπορεί να δώσει ένα εύκολο προβάδισμα με την ικανότητα της να δίνει 2 mana crystals μόνιμα ή μπορεί να σε βγάλει από μια δύσκολη θέση με την άλλη της ικανότητα να τραβήξεις 3 κάρτες. Ένα επίσης πολύ ωραίο play είναι παίξεις το Ancient of War ένα minion με 5/5 που σου δίνει την επιλογή μεταξύ 10/5 η 5/10 και taunt (συνήθως χρησιμοποιείτε περισσότερο η μορφή του με taunt) και με την κάρτα Faceless Manipulator (αντιγράφει ένα οποιοδήποτε minion) να έχεις 2 πολύ δυνατά minions στο  board σου. Παρακάτω θα βρείτε τις κάρτες που χρειάζονται για το συγκεκριμένο deck.

…Θανάσης Τσαγκάρης


iTk – Tech
Εμπόριο & Συντήρηση Η/Υ
Δερβενακίων 121, 15343
Αγία Παρασκευή
T: +30 210-6001390
F: +30 211-8501599
@: games@itk-tech.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.