Ξεκίνημα με υποσχέσεις

Ενθουσιασμένος με την καινούρια πρόκληση της καριέρας του δήλωσε ο Γκάμπριελ Χάιντσε που θα φορέσει τη φανέλα της Ρόμα την επόμενη σεζόν.

Ενθουσιασμένος με την καινούρια πρόκληση της καριέρας του δήλωσε ο Γκάμπριελ Χάιντσε που θα φορέσει τη φανέλα της Ρόμα την επόμενη σεζόν. ο 33χρονος αμυντικός, που αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Μαρσέιγ είπε ότι είναι τιμή του να παίζει για τους «τζαλόροσι» και ότι η νέα του ομάδα θα είναι ένα καινούριο τεστ για τις ικανότητές του.
 
«Για μένα το ότι θα φορέσω τη φανέλα της Ρόμα αποτελεί τιμή. Ημουν αρκετά τυχερός για να παίξω σε μεγάλους συλλόγους, τώρα μου δόθηκε μία νέα ευκαιρία και δεν δίστασα ούτε μία στιγμή να πω το ναι. Είμαι περήφανος που θα μπορέσω να αποδείξω την αξία μου στο πρωτάθλημα μίας άλλης χώρας και σε μία καινούρια ομάδα», δήλωσε ο Χάιντσε στην «Corriere delloSport». «Το σχέδιο της διοίκησης είναι φιλόδοξο και ελκυστικό», συμπλήρωσε αναφερόμενος στους Αμερικανούς του νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
 
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε δύο από τους παίκτες που θα βρει στο Ολίμπικο. «Η ομάδα διαθέτει ένα καλό μίγμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο Μπόγιαν Κρκιτς και ο Ερικ Λαμέλα είναι σπουδαίοι παίκτες που διψούν για διακρίσεις με τη Ρόμα και θα βοηθήσουν πολύ», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.