Ανυφαντάκης: «Θα είναι πολύ δύσκολο ματς»

Ο τεχνικός της ομάδας της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης, σε δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, τόνισε πως το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι για την ομάδα του.

Ο τεχνικός της ομάδας της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης, σε δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, τόνισε πως το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι για την ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως οι παίκτες του θα πρέπει να προσπαθήσουν χωρίς άγχος και με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από τα δύο πρώτα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Football League όπου αγωνιστήκαμε στην έδρα μας, την Κυριακή θα κληθούμε να δώσουμε το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι μας στο Μενίδι, αντιμετωπίζοντας τον Αχαρναϊκό.

Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης στις 2 πρώτες αγωνιστικές, ενώ ηττήθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας στην έδρα του. Ο Αχαρναϊκός είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα που διαθέτει δυνατή έδρα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μπορέσουμε να φύγουμε με κάτι καλό από εκεί.

Εμείς θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, χωρίς άγχος και με πίστη στις δυνατότητες μας. Θα δώσουμε τα πάντα και πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.