Ψυχρολουσία με Πουλίδο

Οι κακοί οιωνοί για τον Ρούμπεν Πουλίδο, επιβεβαιώθηκαν. Ο Ισπανός, δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα, ως εκ τούτου δεν ταξιδεύει στα Χανιά, «παγώνοντας» τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος άλλα περίμενε να δει, προσερχόμενος στο «Δασυγένειο» κι άλλα είδε!

Οι κακοί οιωνοί για τον Ρούμπεν Πουλίδο, επιβεβαιώθηκαν. Ο Ισπανός, δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα, ως εκ τούτου δεν ταξιδεύει στα Χανιά, «παγώνοντας» τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος άλλα περίμενε να δει, προσερχόμενος στο «Δασυγένειο» κι άλλα είδε! Ή καλύτερα δεν είδε τίποτα, καθώς ο Πουλίδο τον ενημέρωσε πως δεν μπορεί να γυμναστεί και αποχώρησε από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αρη. Αύριο, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο γόνατο, ώστε  από εκεί και μετά να ακολουθηθεί η κατάλληλη πορεία αποθεραπείας. Ο τεχνικός των κιτρίνων, σκόπευε να χρησιμοποιήσει τον Ρουμπέν Πουλίδο σε ρόλο αμυντικού χαφ (είχε παίξει με επιτυχία τον ρόλο αυτό στο ματς με τον Παναιτωλικό), αλλά τα σχέδιά του ανατράπηκαν από τον τραυματισμό του Ισπανού. Θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικούν, πλέον, οι Σουνάς, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Τσιάρας και Οικονομόπουλος.

Ο Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει και τον επίσης τραυματία Πέτρο Καμινιώτη, που υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Γιαννίτση, που δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά. Στις προπονήσεις μετέχει και ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση.

Μεγάλο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής. Δοκιμάζονται σχήματα εν όψει του αγώνα με τον  Πλατανιά και όπως προαναφέρθηκε επικρατεί προβληματισμός  κυρίως σε ό,τι αφορά τη μεσαία γραμμή.

Οι κίτρινοι θα προπονηθούν αύριο στις 15:00 στο Νέο Ρύσιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.