Εθνική νέων: Στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο

Με προπονήσεις και φιλικές αναμετρήσεις θα ολοκληρώσει η εθνική χάντμπολ των νέων την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21, το οποίο Ελλάδα και Γερμανία θα διοργανώσουν από κοινού το διάστημα 20 Ιουνίου-2 Ιουλίου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συγκεντρώνεται στην Αθήνα, για τις τελευταίες… πινελιές πριν τη σπουδαία διοργάνωση. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο κλειστό της Νίκαιας, ενώ το Σαββατοκύριακο η εθνική νέων θα δώσει δύο αγώνες προπονητικού χαρακτήρα χωρίς θεατές. Αύριο (10/6, 18:30) η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Μαρόκου στη Νίκαια και την Κυριακή (11/6, 18:00) το Μπαχρέιν στο ίδιο γήπεδο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει ακόμη δύο φιλικούς αγώνες με τις ίδιες ομάδες την επόμενη εβδομάδα (σ.σ. με το Μπαχρέιν στις 13 Ιουνίου και το Μαρόκο στις 14 Ιουνίου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γεωργιάδης, έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους Παπαγιάννη (Αερωπός Έδεσσας), Αλεξανδρίδη, Κυριακίδη, Μπαμπατζανίδη (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Αναστασίου, Δικαιούλια, Γερουλάνο, Παγιάτη, Παναγιώτου, Στεφανίτση (ΑΣΕ Δούκα), Σίνα, Τόσκα (Δράμα 1986), Κοτσιώνη, Μ. Στάθη (ΕΣΝ Βριλησσίων), Κουκουλά, Νικολίνταη, Βασιλείου – Τσάφο (Ιωνικός ΝΦ), Κουτουλογένη (Ολυμπιακός), Αναγνωστόπουλο (Πανελλήνιος), Παπάζογλου, Τζωρτζίνη (ΠΑΟΚ) και Δάιο (ΧΑΝΘ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.