Στη Βάρνα η εθνική νέων για το Ευρωπαϊκό Κ20 Β΄ κατηγορίας

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 Β΄ κατηγορίας ρίχνεται (16/7) η εθνική νέων του χάντμπολ.

Εχοντας αντλήσει πολύτιμες εμπειρίες από τη συμμετοχή της στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, και με το βλέμμα στο Παγκόσμιο Κ21 της επόμενης χρονιάς, το οποίο η χώρα μας θα συνδιοργανώσει με τη Γερμανία, η ελληνική ομάδα ταξίδεψε στη Βάρνα, όπου ξεκινά τις υποχρεώσεις της αύριο το μεσημέρι (16/7, 15:00), με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετέχει στον Α΄ όμιλο της διοργάνωσης, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει επίσης τη Λιθουανία (18/7, 13:00), το Ισραήλ (20/7, 19:00) και το Λουξεμβούργο (21/7, 17:00). Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου προκρίνονται στους ημιτελικούς, που θα γίνουν το Σάββατο 23/7.

Να σημειωθεί ότι από την αποστολή, που μετέβη οδικώς από τη Θεσσαλονίκη στη Βάρνα, απουσιάζει ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος στον τελευταίο προληπτικό έλεγχο πριν την αναχώρηση βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Την ελληνική ομάδα θα κοουτσάρει ο Γιάννης Πηλαλίδης, ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο τεχνικός σύμβουλος Χαράλαμπος Προδρομίδης.

Στη σύνθεση της εθνικής για το Ευρωπαϊκό περιλαμβάνονται οι Δικαιούλιας, Αναστασίου, Ασλής, Γερουλάνος, Μπατής, Παγιάτης, Παναγιώτου, Στεφανίτσης (ΑΣΕ Δούκα), Αλεξανδρίδης, Μπαμπατζανίδης, Κυριακίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Παπάζογλου, Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ), Παπαγιάννης (Αερωπός Έδεσσας), Κοτσιώνης (ΑΕΚ), Σίνα (Δράμα 1986). Εκτός αποστολής έμειναν οι Αναγνωστόπουλος (Διομήδης Άργους), Δάιος (Αερωπός Έδεσσας), Σκούφας (Αρχέλαος Κατερίνης), Νικολίντας (ΑΣΕ Δούκα) και Κουτουλογένης (Ολυμπιακός), ενώ για λόγους υγείας αποκλείστηκαν οι Τόσκας (Δράμα 1986) και Στάθης (ΑΕΚ), οι οποίοι ήταν παρόντες στους Μεσογειακούς Αγώνες της Αλγερίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.